Vattenfall!



Stötte på en gudie igår som visade oss runt i Arusha första veckan vi var här. Han frågade oss om vi ville följa med på en liten utflykt till ett vattenfall nån dag och de har vi ju pratat om att vi vill göra ett bra tag så vi bestämde oss för att följa med dit idag eftersom vi inte har lång tid kvar här. Han glömde ju dock berätta den lilla detaljen att vi skulle vandra dit!!!
Så efter en partykväll igår vaknade vi upp tidigt och åkte in till stan där vi mötte upp honom, sedan började vi promenera till vart vi trodde att bilen låg som skulle ta oss upp för berget vi skulle till. Men tillslut började vi förstå att det inte fanns någon bil, utan att vi faktist skulle bestiga berget till fots!
Vi höll helt seriöst på att dö X antal gånger påväg upp, men efter ca 3 timmars lidande, några fall samt skrubbsår rikare kom vi fram levande till vårat mål! Väldigt vackert, och de är vattnet från detta vattenfall som kommer ut ur alla kranar i hela Arusha. Dock var de väldigt kallt och vi var alldeles för trötta för att bada, men det gjorde absolut ingenting :) Sedan skulle vi ju ta oss ner till staden igen, men vi gick en annan väg ner som var betydligt lättare, och det tackar vi ju gudarna för :D Ner kom vi iaf, även om vi va lite smått döda så tyckte jag helt klart att de var värt det! Man kan ju inte ligga på sofflocket varje dag.


Kommentarer
Postat av: sofia

2011-10-24 @ 18:51:00
URL: http://sofiawestberg.blogg.se/
Postat av: Maud

Hej!



Vad det verkar spännande, tycker ni är hur coola som helst!

Ha det så fint resten av tiden...



Kram



Tant Maud ;)

2011-10-31 @ 08:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0