En bild sager mer an 1000 ord

Kan ju beratta att de sjunkande skeppet som vi jobbade med sjonk totalt och lades alltsa ner.
Som tur var sa fick vi inte sparken utan blev flyttade till Com hem istallet ! skont det. mycket att lara men de ska nog ga bra :)


Vi lever !

Jaa det gor vi faktist, tro det eller ej !
Hander sa mycket har nere sa har aldrig tid att sitta vid datorn, och nar vi val har tid sa ar internetstallerna stangda !

Vadret har varit pa topp hela tiden nar vi varit hara, idag ar forsta dagen da de ar lite kallare !
Jag och maja bor iaf i den lilla lagenheten pa 15m2 som vi skulle kolla pa sist jag skrev.. Vi hade helt enkelt missforstatt var den lag sa ver varat fel. men nu ar den varan iaf till den 31 maj :)

Jobbet far vi val se om vi far behalla eftersom vi hamnat pa ett sjunkande skepp. men bara att vanta och se hur det blir med den saken.

Annars ligger vi mest och solar pa takterrassen innan jobbet och i mandags var vi ut med nagra fran jobbet till "Shoko" dar det var GRATIS mat och dricka till 1.00 :) vi hangde pa VIP avdelningen dar de var champange som gallde :P Kanske inte allt for gott och tur ar val de :P

Pa sondag, imorgon alltsa sa ska vi pa fotboll och kolla FC Barcelona - Malaga.
Kanske ingen hojdarmatch, men kom over billiga biljetter av nagra vi jobbar med / bor grannar med sa tankte att de var lika bra eftersom vi inte ar varldens fotbollsfantaster :P
Blir iaf kul att sett en match pa Camp nou :)

Juste !!! Varlden ar ju allt bra liten alltsa ! I forrgar nar vi gick till jobbet sa motte vi Sofia Larsson och Britta Lindmark fran boden ! Dem hade precis varit pa intervju pa samma stalle dar vi jobbar ! Sa ikvall blir det nog att dra ut med dem :)

Ska kanske forsoka ladda upp narga bilder nasta gang jag gar in pa nan data sa ni far se den underbara staden vi lever i just nu !

Puss pa er !

Martina & Maja, valkommna till shoppingparadiset !

Eller ska man kanske kalla det shoppinghelvetet nár man inte har nagra pengar !

Barcelona ar iaf super ! over mina forvantningar. Vi kom da hit igar, promenerade hela dagen i princip, var aven och kollade pa en lagenhet, haha den var varkligen under alla forvantningar ! Toaletten var i koket !! de sager val i princip allt :P Sedan var vi och kollade in staden och pa kvallen hittade vi vaaaarldens shoppingparadis !! Huuur mycket affarer som helst !

Idag har vi promenerat langst hamnen och suttit  pa stranden, vissa galningar badade !!! Haha. termometern star pa +19 och klarbla himmel :) I like ! Vi skulle och kolla pa en lagenhet idag 16.30, men gubben dok aldrig upp :/ den hade annars underbart lage, dock bara 15m2 men typ dubbelt sa stor terrass pa taket.
Ikvall blir det att hanga pa starbucks och bara ta de lugnt, kanske kolla hur barerna ar ocksa, far se hur det blir. vi tar dagarna som dem kommer helt enkelt. :)

Har hyrt in oss en natt till pa vandrarhemmet iaf sa man har tak over huvudet !

Hoppas ni har det bra dar hemma, har ar det iaf super, och lite till :D

Pusss

To cool for school



Växjö

Igår tog jag tåget till Växjö, så nu är jag hära :)
Idag gick vi upp ganska så tidigt, for till staden och kollade läget och de var mycket större än vad jag tänkt mig :)
Nu sitter jag här i Elins lägga och chillar, hon är nämligen på föreläsning i 3 timmar. Ikväll blir de nog att slinga hennes hår och käka pizza, hihi mums !
Men nu ska jag chilla vidare, hoppas ni lever !

Puss


RSS 2.0