Bowling

I veckan har det varit kanonvader har i barcelona,och det gillar vi:) Har legat pa stranden innan jobbet annar har jag aven varit forkyldoch bara legat inne.. En dag var det uppat +30 och + 24 klockan 22,30 pa kvallen ! man trivs da ska jag tala om :)

Annars var det sista veckan pa kampanjen vi satt pa sa i fredags fick vi utbildning pa en ny kampanj och sedan fick vi sluta lite tidigare ocksa for vi ivag och bowlade och blev bjudna pa  ol av jobbet :) Var mycket trevligt ! 

Gardagen blev val inte rikigt som planerat om man sager sa !
Nu ikvall bli de att snart laga sig lite middag och sedan fara till Fia och Britta och se hur dem mar !:)

Todelidoo

Livet leker inte alltid som de borde

idag ar det ingen bra dag for mig !!! verkligen inte!
Fort och framst sa ar de en sak som jag inte orkar skriva om, men en sak som ar jakligt ledsamt tycker jag ! Hoppas verkligen de kan losas!
Det andra ar att jag fatt veta att en fran min gamla paralellklass dott !
Tva hemska saker pa en dag :(

Nog om de trakiga. det ar ju faktist Sofias fodelsedag, sa vi hade tankt forsoka hitta nan restaurang som har oppet och fira henne!

Sen har vi bokat hemresa nu ocksa, kanns skont att ha de bortgjort! kommer hem 27 maj!

Livet leker

Nu har vi redan varit har halva tiden !! det ar hela gaaalet !
Det gar ingen nod pa mig om man sager sa, men sjalvklart sa saknar jag er alla dar hemma. men som sagt bara 1,5 manad kvar :O
Lordag och sondag akte jag pa nanting liknande magsjuka, har matt illa hela veckan men nu ar jag kry igen !
I helgen hade vi paskmiddag hos britta och fia med lax och sill och hela koret. var pa ikea i tisdags och kopte massa god svensk mat och at kottbullar i restaurangen for 1 euro !
Har varit skont att ha langledigt i helgen, dock har vadret varit daligt, fast idag var det stralande sol sa da kom Isabella och Sofia over till och och pressade pa terrassen hela dagen. gick ner till stranden ett tag ochsa och kopte oss en glass :) sedan ar det nan javla mygga och bitit mig pa hela ogonbrynet pa EN natt ! ser inte sa fint ut :P men jag lever och mar! hihi



RSS 2.0