Jönköping

Så var man framme i Jönköping nu, eller kom ju hit i torsdags :)
resan började med att jag var sen till flygplatsen och sen när jag väl skulle checka in så gick det inte, så efter att ha frågat vad som var fel så visade de sig att jag hade bokat 26 mars istället för februari. så då fick jag slänga ut 800 kr till för att få den ombokad och hinna med planet, fick springa till gaten och så fort jag satt mig så rullade vi iväg :P

Efter det gick då allt prima, lite lång väntan på stockholm central, men de är sånt man får ta.. Efter 5 timmars buss så var jag framme i Jönköping och fick äntligen träffa Andreas igen :) wiieee

Andreas är nog påväg hem från jobbet nu, han har jobbat 10-15. och under tiden har jag suttit på en bänk i stan och solat :) är strålande sol och inte alls så himla blåsigt, nästan så man ville ta av sig jackan där ett tag. Annars har jag gått och trallat lite i affärer!

blir att åka till växjö och Elin på måndag istället, annars skulle jag inte skulle hinna träffa henne så mycket eftersom de blir att bege sig tidigt på torsdag till stockholm :)


Nu är allt klart :D

Åhh just nu är jag så lycklig !
Har inte velat berätta nå om mina och majas planer här på bloggen förrän allt var klart.
Efter en tids väntan och nervositet så är allt nu iaf klart! Wiee :D
Imorgon lämnar jag Boden för att fara ner och hälsa på Andreas i Jönköping, sen tisdag eller onsdag nästa vecka ska jag till Växjö och hälsa på Elin :)
Seeeeeen på torsdag åker jag till Sthlm för att möta upp Maja, bege oss till skavsta flygplats, sova på nån bänk och sen fredag morgon avgår planet till BARCELONA :D
Måndagen därpå den 9 mars börjar vi jobba där. Tanken är att stanna där till slutet av maj/början av juni, men vi ska inte säga nå, för jag vet hur det är och känns om man vet att man MÅSTE stanna si och så länge.. så vi ska bara ta dagen som den kommer och förhoppningsvis ha jävligt kul ;D

Så nu håller jag på att tvätta, ska väl börja packa, boka resa ner till jönköping, ta mig en promenad i det underbara vädret in till stan, kanske hitta nå till min mamma som fyller år precis efter de att jag åkt. Har iaf massor att göra idag eftersom de är min sista dag i boden förräns i juni ? Men jag gillar det !

Tjohopp


Underbar dag





Underbar dag ute idag, -2C och strålande sol !

Eftersom de är fettisdag så har vi idag käkat bruna bönor, fläsk och korv till middag och en semla till efterrätt :)

Saknar&älskar !

En av dem absolut bästa sakerna jag har gjort i mitt liv var den 22 april -06.
Jag lånade ut mitt bälte till en total främling. Eller främling och främling, hade ju sett han tidigare när han var med i en show inför hela skolan. Tyckte han var lite småsöt men framförallt jäkligt cool.

Skulle kunna skriva ett jättelångt inlägg om den tiden, men det vill jag inte, för de finns så mycket man vill säga men de är för svårt att få fram i ord.  Men att jag lånade ut bältet den kvällen är då som sagt en sak som jag är så himla glad över att jag gjorde :) Det förändrade mitt liv kan man säga <3

Längtar efter min älskling så himla mycket just nu. Det är jäkligt jobbigt att inte ha honom vid sin sida varje dag, att inte veta hur länge de dröjer tills nästa gång vi får ses igen. Och när man väl ses, att veta att han kommer åka iväg efter ett tag igen. Men vi står ut, för det finns ingen underbarare människa än honom. Och att veta att jag är hans gör mig till välrdens lyckligaste tjej! Jag hatar Sverige för att de ska vara ett så avlångt land!

Jag vet att jag kan lite på honom till 100%, han är min bästa kompis och han skulle aldrig vilja mig något ont.
Det är ofta som jag undrar varför jag haft sådan tur att jag träffat honom. Ingen är väl perfekt, och visst finns de småsaker som gör en irriterad ibland, men sånt måste finnas, annars skulle allt vara så tråkigt ! Och det är sån ynka % motför allt de underbara med honom !

Jag älskar och saknar han så otroligt mycket helt enkelt, de var nog det jag ville få fram i det här inlägget.
<3 Andreas Flygare


YES !

Jag fick jobbet :D
9 mars

<3

Alla hjärtans dag blev en kanonkväll :)
Jag och maja hade bestämmt att jag skulle komma dit tidigt på dagen så kunde jag duscha där och fixa oss tillsammans och börja med maten så den var klart kring 17.. Men vi är inte så duktiga på att hålla tider !! Blir alltid att stressa för oss, hur vi än bär oss åt ! Katarina kom kring 16.45 och då var vi inte färdigfixade och hade inte alls börjat med maten. men de var lugnt, hade ju hela kvällen på oss hur som helst. Maten var supergod och efterrätten var MUMS !! Sist jag åt cheesecake så gick jag på låg eller mellanstadiet, och då älskade jag det, och inte hade jag slutat älska de nu bara för att de gått några år ! Vi åt så vi höll på att spricka ! Kollade på melodifestivalen ett  tag och sen joinade även hannah oss efter de att hon jobbat färdigt .
Sedan gick vi till ice och dansade heela kvällen lång, de behövdes efter allt vi käkat ;)

Kattis har mycket bättre bilder än mig, så klicka HÄR för att se dem :)


Brrr

Dem senaste dagarna har det varit riktigt kallt här uppe, vaknade idag till -26C, de är INTE okej !

På lördag är de ju alla hjärtans dag, kommer inte spendera den dagen med min älskling eftersom han är på andra sidan sverige. Men jag längtar längtar längtar ändå till den dagen ! Jag, Maja och Kattis ska nämligen ha en myskväll med 3rätters middag och en massa drinkar :) Blir nog att kolla melodifestivalen och sedan blir de nog krogen ! Blev väl inte riktigt som jag tänkt mig att vara nykter februari ut, men de är sånt som händer. Blir ju oftast så att när man inte FÅR göra nå, så vill man de mer än vanligt !

Annars så har jag varit med maja idag, varit på dollar store, bolaget och coop och handlat inför lördagen ! Tror de mesta är fixat nu förrutom salladen som vi får köpa på lördag :P


Tillbakablickar

Åhh just nu är jag så jäkla arg på mig själv !
Satt och kollade på gamla bilder nyss, från 3-4 sommrar tillbaka!
Shit vilken jäkla form man var i då.. Jag har aldrig tyckt jag varit i bra form, har som alltid varit lite större än alla andra.. men jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka kroppen jag hade då, gärna nu på en gång och utan att behöva lyfta ett finger :P hahah

 

Förändringar

Ni får ingen bild på håret eftersom det ser precis likadant ut som det gjorde innan ;) haha

Idag har det varit en kall men ändå härlig dag, lite sol på mitten av dagen. så då gick jag ut och skottade uppfarten eftersom de snöat 3 dagar i sträck nu ! Har ju givervis skottat dem andra dagarna också ! men idag var de extra mycket.
Sedan hoppade jag i duschen och på 20 min han jag duscha, klä på mig, sminka mig, blåsa håret och gå till bussen ! det är nog rekord för mig !
For in till stan och gick på café Hanssons med Maja. åt en kladdkaka :O 
HEY  nyttiga liv ;) hahaha
Sedan nu ikväll  har jag skurat taket i mitt rum ;) haha
Har ju nämligen eldat ljus så de bliivit svarta ringar i taket ! haha
så ett tips: Ha inte ljus på hyllor nära taket !

Annars kan jag säga att jag inom de senaste 24 timmarna lyckats ändra mina framtidsplaner drastiskt ;)
Handlar om utbildning alltså!
Pratade med Elin i lite över 2 timmar igår, och de var då jag ändrade mig :)

Cause I’m not your princess, this ain’t a fairytale

I onsdags drog Maja med mig till luleå, och därifrån kom jag hem med ett nagellack, saltvattenspray, hårspray och en hårfärg.. Och jaaa, jag vet att jag faktist har shoppingförbud, men de där är inte shopping säger vi ! Haha.. Om vi säger såhär istället, jag får inte shoppa kläder ;)
Var verkligen en heldag i luleå för oss, for dit klockan 10 och kom hem kring 19 tiden har jag för mig :P Käkade salladsbuffé till lunch på Subway, och jag lastade verkligen heeeela tallriken :)
Sedan tog vi oss en kaffe på wayne´s coffee och pratade om allt mellan himmel och jord, de var mys !
Så det blev ju inte shoping alla dem där timmarna, också får man ju räkna bort en timmes färdväg.

Ikväll blir de då att färga håret, var tänkt att jag skulle göra lite slingor här och där, men har börjat fundera om jag ska färga hela håret kanske ? är som en röd-brun färg.
Har kommit på mig själv att jag alltid måste göra om mitt hår, älskar att färga det, även om de är precis samma färg som jag har :P haha

Och hur längesedan är de jag klippte mig sist ? typ 3 veckor sedan tror jag. och aldrig i mitt liv har håret vuxit så fort som det gör nu när jag har kort hår, blir galen ! Har inte råd att klippa mig hela tiden om man säger så.. Så de är en negativ sak med att ha kortare hår :P haha Annars är de bara skönt!

Bi kanske får nån bild på håret sen, om jag bestämmer mig hur jag vill färga dvs :P ahha

Upp & ner, ner & upp, grisen gal i granens topp

Just nu går mitt humör upp och ner!
I helgen har jag inte alls gjort mycket! har ju som sagt shopping och festförbud hela februari och i princip alla var väl ut i helgen känns de som :P Jag är en person som gillar ensamtid, men ibland blir man bara för djup då, och de har jag varit den senaste tiden.. Men som sagt, man måste få ha sina deppdagar, man kan ju inte alltid vara på topp! Och efter regn kommer sol :)
Just i denna stund så är jag bara glad, har varit med Maja idag, och hon är ju en sån människa som man bara mår bra av att ha runt en :) hihi Dagens roligaste moment var väl när hon skulle riva morötter, låter väl inte som en sån där superrolig grej, men med vår humor blev de massa skratt!
Sedan gör ju inte saken sämre att vi fått mail :) mwihiii
Nu är de bara ett samtal vi vill ha så är vi väl så gott som helt klara ?


RSS 2.0