Ett tag sen sist

Nu har jag verkligen varit dålig att uppdatera ! men jag har inte haft tid känns det som !  inte för att jag gjort nå speciellt, men har inte orkat sitta vid datorn nå ! Min älskling är ju hemma, och jag vill bara spendera så mycket tid med honom som möjligt. blir bara så ledsen när jag tänker på att han åker iväg till jönköping snart igen, har ingen aning om när jag kommer få se honom nästa gång! inte förrän sommaren kanske !?

Annars så har jag blivit dunderförkyld nu, feber, ont i halsen, snorig och känns som att huvdet håller på att sprängas ! Och imorgon är de ju nyår ! :/ kommer inte alls bli som man tänkt sig, kommer de bli nå överhuvud taget för mig är frågan ? Är hos Andreas nu och ALLA är sängliggande här ! inge kul alls !

Annars så var jag och Andreas och bowlade med min lillasyster igår, och behöver jag säga vem som vann ? :P Hade 69 poäng mer än tvåan ;) hihi

Nej nu ska jag krypa ner i soffan och ta de lugnt ! Hoppas ni får ett gott nytt år iaf :)
Puss

Julstämning

Julpyntade ju här hemma för ett tag sen, men har som ändå inte kännt nån julstämning men i söndags klädde jag granen, och den gör så mycket ! På kvällen kom Tove hit och vi låg bara och mös också sjöng vi julsånger ;)


På måndagen promenerade jag runt träsket och när jag hade en liten bit kvar (ca3km) så blev jag uppraggad av gubbe 90+ ;) Han pratade på om allt möjligt, mestadels klagade han över att snöskottningen var så dålig. jag försökte gå lite snabbare och när jag kommit en bit bort så börjar han prata med mig igen, och godhjärtad som man är så bestämde jag mig för att gå en bit och prata med han istället :) sen helt hips vips så frågar han om jag har pojkvän och när jag säger att så är fallet så tillägger han att han måste vara väldigt rik som har en sån som mig :P ahahahaha
Nåja, på kvällen gick jag, Maja, Katarina & Cornelia på estetarnas julshow på skolan.. kändes lite skummt att vara där, de var ju som sagt ett tag sen sist !


Annars har de väl inte hänt så mycket. de har blivit + grader och typ regnat igår :/
Och för mitt och Majas bakande (kladdkakor) går det bara utför !
Första gången vi gjorde en blev den supergod, andra god och igår vet jag inte vad de blev, blev nog mer en chokladkaka än KLADDkaka :P haha

Tänkte dela med mig och visa hur vackert de är med massa snö, dock inte lika vackert nu längre när de regnat !


kuuul

Åhh gårdagen var verkligen jättekul :D Jag hade det jätteroligt och träffade underbara människor helt enkelt !

 

Är katarinas bilder från när vi var hos Maja innan vi gick vidare till ice.

Party!

Åh jag är så seg att uppdatera så att jag själv glömmer bort vad jag gjort den senaste tiden. men ska försöka..
I torsdags for jag och tove till luleå, tog bussen dit och de var de roligaste på den dagen tror jag, men de tycker nog inte tove ;) haha köpte lite julisar så nu är jag färdig med det, ska bara köpa nån till liten grej till min lillasyster :)

I fredags var de bara en massa gorm ! om juldagen :P hahah . kändes som att "alla" la skulden på mig och hatade mig bara för att jag försökte fixa de bästa möjliga av situationen. tog ju på mig att göra det eftersom dem jag fixade åt är i Växjö, Jönköping och Piteå. men jag hoppas allt blir bra iaf ! Blir iaf Farmen på juldagen och inte ice som de var bestämmt !

Idag har då jag och mamma varit på stan, hjälpte henne köpa julklappar och fick även en julklapp jag med, så nu vet jag 2 av 2 julklappar som jag ska få ;) men är ju som sagt bättre att få sånt man vill ha :D
Vi åt även på dagobert till lunch, och de var verkligen superlängesen jag var där ! så det var mycket mums !

Nu ska jag strax käka middag, luktar ljuvligt :D sen blir de att fara till maja med katarina och förfesta lite och sedan blir det permiär på ice för oss ! har ju aldrig tagit oss iväg dit tidigare, men nu jävlar ! ;) haha

Pepparkakans dag

Är tydligen pepparkakans dag idag, så då ska man vräka i sig pepparkakor !

Köpte min nyårsklänning i helgen  :) Blev dock inte alls sån som jag tänkt mig, jag hade ju tänkt mig en klänning full av paljetter, och den jag köpte hade inga paljetter alls :P haha men den var fin iaf tyckte jag :)

Annars har de inte hänt nå alls, det har blivit kallt igen, dock för kallt ! Haha aldrig kan de vara bra !:P

1 vecka och 1 dag tills jag får träffa mitt älsko, och jag längtar som en tok ! sedan har jag 3 veckor som jag får njuta av att ha honom hemma igen ;D ihhiiiii Underbart underbart underbart !


Sushi

Nu är jag riktigt less på den här "värmen" vi har! har haft +grader i 3 dagar nu och de som var så underbart vackert innan det.. visst finns det fortfarande mycket snö kvar, men som sagt, vackerheten är som bortblåst !

Det hände faktist någonting riktigt stort här i boden under den lilla tid jag var i USA, det öppnades nämligen för första gången 7eleven här ;) hahahah de ni ;)

Annas så hade jag ju bestämmt mig att jag skulle vara frisk igår, så då var de bara att vara det också ! Var väl egentligen inte riktigt det, men inbillning gör en så mycket friskare och jag kände mig faktist inte sjuk när jag var på stan ! :)
For in till stan, gick där och knallade ett tag med maja, sen gjorde hon en synundersökning och sedan begav vi oss till Hanssons för ännu en av våra mysiga fikan ;) Satt där i 3,5 timme och sedan hjälpte vi Prisca att stänga och sedan gick vi 3 till Sushi Biten och käka ! Första gången i mitt liv jag åt sushi !!! Och vad tyckte jag om det då ? Jaa, de var varken äckligt eller gott.. ganska smaklöst och konstig konsistens på laxen :P haha men annars var det ookej.. gillade dem där rullarna med sjögräs eller vad de nu är bäst iaf :)



Annars idag har jag varit till arbetsförmedlingen en snabbis, sen gick jag och solade. har tagit mig ett bad och gjort en ansiktsmask :) mys på hög nivå.. har också "hunnit med" att skala potatis ;) Ikväll bli de att bara vara hemma och kolla idol och bara ta de lugnt.

Annars ser helgen lugn och skön ut. Eller imorgon ska jag och maja till storstaden luleå och köpa julklappar och kanske även få bort lite nyårs galnskap från våra hjärnor, ska FÖRSÖKA hitta oss en fin nyårsblåsa :) Då skulle det vara ett problem mindra att gå och grubbla över ! Jag vet inte riktigt vad vi har för abstinens, men nyår är det ända som vi pratar om, och längtar som jag vet inte vad ! juldagen lika så ;)

På söndag ska jag ta mig en tripp till gammelstad och besöka pappsen och äntligen få träffa min underbara lillasyster :D

Btw, jag och Maja har storslagna planer för våren, men de väntar jag med att skriva om, måste hitta mig ett jobb så jag får in lite casch , annars kan de bli lite knepigt ! Ni får nog höra om våra planer inom en snar framtid iaf !

Sjuk

Har kännt mig hängig i flera dagar, men så igår (eller egentligen natten mellan måndag och tisdag)bröt det ut.. så nu har jag bara legat hemma i sängen och snorat och haft det tråkigare än vanligt ! men jag känner mig ändå glad att jag är sjuk nu, då kanske jag slipper vara sjuk vid jul får vi hoppas :D man ska alltid se saker positivt !

Men jag tog mig faktist ut en liten stund idag, tog bussen till M/s bränna och köpte förköp till juldagen på ICE. 4 biljetter rikare och 720 spänn fattigare tog jag bussen hem igen ! ett stort misstag av mig var att ta fleecetröja och dunjacka när jag hade lite smått feber och de endast var -2C ute ! Jag var en svettig gris kan jag tala om :P haha

Annars så har jag bestämmt mig för att vara frisk imorgon ! så ska på Hanssons och ta mig en fika med Maja. tror man måste sätta upp små mål, annars blir man nog aldrig frisk om man bara ligger hemma och inte gör nånting !

Helgen v48.

Jag har blivit ganska så seg på att uppdatera, hoppas ni förlåter mig :P
Helgen då, i fredags var jag bara hemma åt god mat och kollade idol med mamma, och det måste ju vara det mest pinsamma jag någonsin sett helt enkelt ! Haha
Lördagen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde på dagen, troligtvis inge speciellt skulle jag tro, kanske tog mig en liten promenad eller så var de den dagen jag vaknade och kollade på termometern och såg -20,5C och stannade inne :P
På kvällen blev det fest, jag som egentligen bestämmt mig för att vara hemma och ha en lugn helg, men som mamma sa; vara hemma och kolla tv kan du ju göra vilken annan dag som helst ! så helt plötsligt var jag tvungen att välja, hårdrocks fest eller kusåfest !? Jag valde det senare alternativet efter att Prisca ringt och övertalat mig. Och jag hade det riktigt trevligt dära, träffade vissa kompisar som jag inte träffat på hur länge som helst ! Sedan lekte vi en massa smålekar, och de laget som förlorade en tävling var tvungen sätta på sig gamla utslitna kläder ;)



på söndagen vandrade jag upp till stan och gick på julskyltningen, men de var då den sämsta julskyltning jag någonsin varit på, var inte julmusik nånstans ute på stan typ ! Jajja vi knallade iaf upp till maja, slog på julmusik, åt en hembakad macka med julskinka och äppelmos på :) sedan satte vi oss i soffan och käka glass, endast med en massa ljus tända och julmusiken i bakgrunden, också satt vi bara och snackade ! Juste, snöade ju ca 2 dm i söndags också !

RSS 2.0