Snö

Jag är faktist riktigt förvånad (och glad) över hur mycket snö vi har! Vet att dem senaste vintrarna har man gått och funderat om det kommer bli en vit jul eller om tomten ska vara tvungen komma på en gräsklippare istället för en släde. Men det är inget jag behöver oroa mig för iår :D

Nu när jag är arbetslös så känner man att man verkligen ska hjälpa till mer här hemma i hushållet. dem senaste dagarna har bestått av att man har dammsugit, diskat, skottat uppfarten (2 ggr), lagat mat, bytt gardiner och säkert nå mera. jo promenader, förrutom igår då vi hade -18c. Jag älskar verkligen julen, jag älskar vita jular !

Snart börjar ju mina nära och kära hitta tillbaka till boden också, och det gör mig ännu gladare :)

16 dec - Mormor och morfar
17 dec - Andreas <3
21 dec - Elin :D

Det är helt sjukt vad länge sedan jag träffade Elin ! Sist jag såg henne var i mitten av Augusti :O dvs 4 månader sedan..
Annars har ju vi hållt ihop sedan sexors, har i princip varit med varandra varje dag !! Har alltid gått i samma klass, har alltid tränat tillsammans och hon är den jag alltid har haft det superkul med :) Om alla hade en sån vän så skulle världen vara bra mycket bättre tror jag <3 hihi

       

Bild

Idag har jag ändå varit lite duktig tycker jag.. Började dagen tillsammans med mamma att städa klädgarderoben vi har i källaren. sedan efter lunch så promenerade jag in till stan, gick på arbetsförmedlingen ( var där sviiinlänge ) och sedan promenerade jag hem igen. När mamma kom hem från stallet så färgade jag hennes hår och lagade middag, julkorv och potatismos :) hehe.. efter det åkte vi till sävast och vattnade blommor och handlade :) så imorgon ska jag baka rövar-cookies !! :D hoppas dem blir goda.



Tänkte att jag kunde ladda upp en bild, det har ni ju inte varit allt för bortskämda med den senaste tiden :P
Bilden är då från i lördag på mig och Maja, och då ser ni ju också hur håret blev efter det att jag färgade det :)

Snöstorm

Det blev inge ICE i lördags, hörde att de var så mycket folk så vi orkade inte stå ute och köa i flera timmar, men jag hade riktigt roligt iaf, och trevligt sällskap också !

Annars så har jag och mammsen varit till luleå idag och gjort storstan, dock blev det bara en ögoncreme och ansiktsskrubb för min del. men är alltid trevligt att komma sig ut och kolla runt iaf :)

Har haft värsta snöovädret här uppe i ett dygn nu, men jag gillar det, då vet jag att de kommer vara vit backe när tomten knackar på dörren :D

Mysdag

Idag var en riktigt mysdag !
Steg upp tidigt, kring 7, tog mig en långpromanad och solade och fixade mitt busskort oså, sen var jag hemma kring 10,30. tog de lugnt till 13 då jag for upp till stan, strosade runt lite med tove och sedan gick vi till Hanssons och mös på och drack en kopp te. for hem vid middagstid och åt så man höllpå att storkna rent ut sagt !! Sedan for jag och hämtade maja vid 20- 20.30, vi bakade kladdkaka, färgade mitt hår, åt kladdkaka och sen låg vi bara och pratade tills 1 då jag skjutsade henne hem !

Det var min dag, imorgon blir de att gå ut på nya stället ICE, får hoppas de är bra ! Vi kanske ses där rent ut sagt !?
puss

ÅÄÖ

Till att börja med så ska jag säga att jag är ovan med ett svenskt tangentbord ! Får antränga mig för att komma ihåg att jag faktist har alla bokstäver, så blir inte förvånade om jag nångång glömmer bort våra kära svenska bokstäver :P

Resan hem gick bra, fick göra någon specialkontroll nar jag skulle resa från Denver till Boston.. dem kollade ALLT, öppnade mina väskor och gjorde provet och scannade mig osv.. men det visade sig att jag var helt drogfri osv :P haha
Checkade in mina 2 väskor hela vägen till stockholm, men när jag landat i Boston och gick förbi bandet där alla vaskor kommer så såg jag av en tillfallighet att en av mina väskor var där, så sprang och hamtade den så fick jag checka in den igen !
Annars gick allt väldigt bra, inga förseningar eller liknande ! blev en väldigt lång "dag" för mig, hela 33 timmar var jag vaken i sträck, sov väl ca 40 min på planen sammanlagt så.

Att komma hem är underbart tycker jag, det är snö ute och ca -14, men det är så himla mysigt att få ta på sig vinterjackan och jag har börjat längta till jul, som faktist inte är så långt borta har jag insett !!!
Det bästa med att vara hemma är ju utan tvekan sin egna sköna säng, att ha ett matbort man sitter och äter vid, och ett kylskåp som man förstår vad det är i och bara god svensk mat, vatten man kan drick ur kran och PÅSLAKAN ! det ska jag börja marknadsföra i USA för de är nånting dem saknar. sedan att vara hemma hos mamma och tryggheten är underbart, kom på mig själv när jag satt och sjöng for mig själv idag att jag faktist inte sjungit en enda gång när jag var borta, vilket är något jag annars gör hela tiden, iaf när jag är glad :D

Annars har jag idag legat och dragit mig till 12 då mamma kom hem över lunch, och jag behövde verkligen sova, men tillät mig inte att sova längre än det eftersom jag måste ställa om mig till svensk tid igen, vilket jag ändå inte tror kommer vara så svårt som jag hört att många tycker det är ! Annar har jag varit iväg och fikat med maja i 3,5 timme och de var mysigt mysigt mysigt, sedan chockerade jag ju prisca eftersom hon jobbar på caféet och inte visste jag kommit hem :D så det var kul ! hihi och även tove kom förbi påväg hem från jobbet.. så har hunnit träffa 3 av mina vänner idag, och det känns UNDERBART ! :D Juste, får ju inte glömma att jag även träffat uneby, så en till där :P


En julbutik i Denver, var enorm !

i vantan pa shuttlen

Just nu sitter jag har pa hotellet och ar kakat min sista frukost har ! om ca 15 min kommer min shuttle som ringde och sa att dem kommer 20-30 min tidigare ! men det gor inget for mig iaf :)
Blev lite shopping igar ocksa, jeans, skor, koftor och en klocka :) sedan var jag till baknen och fixade allt dar :) sa nu ar jag helredo for sverige ! Imorgon landar jag i sthlm och sedan vidare till lulea :D nenj nu ska jag dra sa jag inte blir sen och missar bilen till flygplatsen !

Inga skor

Det blev inga skor igar :/ dem jag hade kollat pa var slut i min storlek.. kopte mig iaf en vaska, eller rattare sagt en bag sa jag far med mig allt hem sakert och slipper betala overvikt (150 dollar!!). sedan inhandlande jag 3 frasiga nagellack och ett bas och overlack.. sedan blev det att par jeans (100 kr !!!!!) och glitter kofta fran forever21.. och de var allt, forrutom lite mat da !

Idag blir det att besoka en bank och forsoka forklara/forsta banksprak.. haha kanns osm att de inte kommer bli det lattaste, men jag ska forsoka sa gott jag kan att fa ut mina pengar fran de amerikanska bankontot som jag egentligen inte aktiverat an :P men har ju andapengar dar som jag inte vill ga minste om !
Annars blir de nog en ratt lugn dag, springa lite i affarer, aven om jag tycker jag besokt alla och de inte finns sa jattemycket anda !

annars ska jag packa ihop allt och fixa sa jag tar mig till flygplatsen imorgon..
men nu ar de en gamal gubbe som varit forbi nagra ganger och kollat om datorn ar ledig, sa ska val lata honom fa sitta har ett tag ocksa ;)

Denver

Nu ar jag framme i Denver, eller har varit det ett tag :)
For ju hit i fredags, egentligen skulle ju mina ex vardforaldrar kora mig till Vail, men dem sa att det inte gick precis innan sa jag fick ta bussen (forsta gangen i USA). Bussarna dar var val verkligen inte av den nyare typen, men busschafforen var trevlig :) Efter jag akt med den "lokal"bussen sa tankte jag att nu nar jag aker in till Denver sa blir de val iaf en battre buss, eftersom jag aker med greyhound. men ICKE det !!! For det forsta sa var bussen 35 min sen, och for det andra sa har jag aldrig varit sa radd nar jag akt buss ! forsta biten gick val bra, men nar bussen stannade i Frisco och skulle fara darifran sa gick de inte, busschafforen gick ut ca 5 ggr och kollade och fixade eller  vad ha nu holl pa med ! Han holl pa valdigt mycket utanfor migg fonster, som lag vid hjulet.. efter ca 15 min kom vi ivag, men bussen lat och hoppade och var allmant konstig. sa precis innan vi for ut pa highwayen sa stannade han och gick ut och att kolla "for sakerhetsskull" att allt  var okej.. Jag trodde serios att hjulet skulle aka av.. gar inte att beskriva hur bussen var.. men innan vi kom fram till denver sa stannade han igen och att kolla och fixa.. tur att jag inte maste aka med de bussbolaget na mera nu !! skulle varit frame i denver 17.20 men kom fram 18.40 efter allt ! och da var jag lattad att ha kommit fram levande !

Val nar jag kommit fram kopte jag mig en hamburgare (som var iskall i mitten) och sedan gick jag ut och tog mig en taxi till hotellet.. taxichafforen var trevlig, han var fran mongoliet  har jag for mig och sa"It's my lucky day" nar jag sa att jag var fran sverige :P Han gav mig anven hans telefonnummer sa jag kan ringa till honom sa kommer ha och kor mig till flygplatsen pa tisdag :P men jag tror hotellet far fixa nan taxi eller liknande till mig istallet :P

Ar som ett lagenhetshotell jag bor pa, men en gigantisk jatte skon sang och skona kuddar :D

Igar efter att dem i receptionen fatt beratta for mig i ca 30 min hur jag tar mig till basta shoppingen sa satte jag pa ett tag, och bytte tag vid ett annat stalle och lyckades hitta ratt in till stan utan att aka fel en anda gang.. val pa stan gick shoppade jag pa forever21 & Victoria secret.. sedan gick jag in pa ett apotek och kopte mig lite vatten, juice, middag och chips(var ju faktist lordag).. haha inte alls som apoteken i sverige om man sager sa !! Efter jag kom ut sa kom jag pa att jag har ju micro pa rummer, men inga bestick !! Sa jag gick in pa 7eleven och kopte mig 3 bananer och snodde med mig lite plastbestick darifran !! man maste ju anvanda hjarnan lite ;)

Gick aven till starbucks och kopte mig en Chinnmon coffe latte eller vad den nu hette :P och jag sager da det, den vad goooood :D smarrig varre.. smakade mer som godis :P haha

Nar jag kom hem till hotellrummet igen var jag heelt slut !! varmde mig mat( spaghetti med rakor, artor och morotter) sedan la jag mig i sangen och kollade lite filmer, verkade vara jennifer aniston tema.. sedan somande jag !1

Idag star da staden pa schemat igen ! ska val lyckas shoppa na mera + att jag maste kopa en resvaska eller liknande !!
Vill kopa ett par skor, och de maste jag ju lyckas med.. har hittat ett par fina bruna skinnstovlar for ca 680 men som de var halva priset pa !! de ar ju svinbilligt !! aven om de nu inte var akta skinn, men vem bryr sig ?

Nej nu ska jag ta mig den lilla promenaden till taget och sedan spendera en till dag i shoppingens tecken !

Hotell fixat

nu har jag fixat hotell sa jag har nanstans att bo i denver !  blir en helg helt for mig sjalv, men de blir nog bara skont sakert :P
Har lite bradis just nu, vardmamman kom precis och sa att dem inte kan skjussa mig till Vail som dem sagt att dem kunde, utan jag maste ta bussen dit.. men dem kor mig till busshallsplatsen iaf ! sa om nu allt gar ratt till sa ar ALLT fixat.. fick lite panik da jag sag att det var 21 ars grans for att checka in pa hotell ocksa ! men hittade iaf ett der (forhoppningsvis) ar lagre ! Nu blir det shopping lordag-mandag for mig.. maste nog kopa en ny liten revaska ocksa.min sprack ju lite i dragkedjan sa vagar inte packa allt for mycket i den ! vill ju inte att allt ska fara ut !
vet inte hur det blir med dator nar jag ar i denver. hotellet kanske har en jag kan fa sitta pa ? annars blir de nog ingen uppdatering forran onsdag !

puss pa er ! Har forresten bara svensak mobilen nu sa ni vet !

Imorgon drar jag

eller idag nar det galler eran tid !
Far da till denver dem sista dagarna.. vet inte vars jag ska bo an, men har letat upp nagra hotel som ligger centralt sa det loser sig nog :) I varsta fall far jag val ringa min program director, hon bor ju i denver ! lite laskigt kanns de ju att aka utan boende. men alltid loser det sig pa na satt, i varsta fall med att jag far betala tusenlappar den forsta natten och sedan leta na billigare :P

Bokat och klart !


Avresa: tisdag 18 november 2008 Restid: 15h 35m
FrånTerminalTillTerminalFlygbolagFlight
12:05 Denver / Denver International  17:54 Boston / Logan International   USAir US6348
20:35 Boston / Logan International  06:40 Reykjavik / Keflavík   Icelandair FI630
07:45 Reykjavik / Keflavík  11:40 Stockholm / Arlanda   Icelandair FI306


Saa den 19(?) ar jag framme i sverige 11.40 !!
Hoppas ni inte blir allt for ledsna att jag kommer hem igen efter sa kort tid ! jag tycker da bara att det ska bli skooont :) Till USA aker jag nog igen, men da bara pa semester :D

Inget mer au pairande

Saja, da blir det inge mer USA for min del !
Eller rattare sagt inge mer au pairande i USA. for nog kommer jag sakert tillbaka, men inte i samma syfte da iaf !
Pa fredag aker jag till Denver, dar jag forhoppningsvis far bo hos en annan svensk au pair i nan dag, annars far jag helt enkelt ta in pa na motell eller na liknande ;) Sedan nasta vecka drar jag hem till Serige igen ! Jag gor det med blandade kanslor, for det var ju inte sahar jag hade tankt mig att det skulle bli nar jag akte hit.. Men efter allt som varit sa ska det bara bli skont att komma hem till alla nara och kara !! Aven om flygbiljetten hem kommer kosta skjortan ! Just nu vill bara hem till mamma, pappa.. fira jul med mormoroch morfar och traffa min underbara pojk och alla underbara vanner !!
Har inte bokat nagon biljett hem an, och laurie sa att dem gar pa 1800 dollar, dvs 14000kr !!! men nog matse man val kunna hitta nan biligare an det tycker man ? ska leta och se vad jag hittar ! Just nu vill jag bara att dagarna ska ga ! men jag vet att nar jag kommer tillbaka till sverige kommer de kannas som om jag inte varit har borta :P men sant ar val livet antar jag !

Det gar segt nu !

Min LCC  kom hit igarkvall istallet.. men jag tyckte personligen att hon var kass. Det var forsta gangen hon gjorde na sadant (och aven sista sa hon). Hon genomforde intervjun men mycket klokare av vad som hander nu fram over blev man inte. Min vardmamma sa att hon inte tillater att jag ar har i 2 veckor for att forsoka hitta en ny familj och sedan misslyckas och aka tillbaka till sverige.. Och just nu kanner jag bara att jag vill komma bort harifran nu under helgen, fara till Denver och fa shoppa lite, och sedan nasta vecka ta flyget tillbaka till Sverige !

Har forresten hittat min kamerasladd :P Hade varit ordentlig och satt in den i mitt kamerafodral.. men bilder far ni vanta med, for jag tanker inte ladda upp dem pa denna dator hos denna familj helt enkelt :P

Mail

Fick ett mail av min foredetta LCC dar hon skrev att hon forhoppningsvis kommer till oss imorgonbitti och gor en avslutningsintervju med mig och familjen. sedan att Cultural Care skoter rematchningen.. sa hon har da fatt hoppa in for att hjalpa, och de kanns skont for mig. ett steg i ratt riktning iaf :)
Far se hur allt loser sig, just nu ar jag installd pa Sveriige, de ar nog bara en riktigt bra familj som kan andra mig.

Annars sa sitter jag i hallen just nu eftersom min vardmamma smog in pa mitt rum medans jag stod i duschen och tog datorn.. men hon anvander den da har jag sett sa da ar jag inte sur :P

Och mamma och pappa och alla andra oroliga ! Ni kan andas och ta de lugnt, sova gott och inte bekymmra er allt for mycket! Jag lever ju, och det ar val huvudsaken? ! :D

17?

Fick nyss lite panik ! fick for mig att det var den 17 november idag, och borjade tanka att familjen aker ju till Baltimore den 22nov !! sa trodde alltsa att jag hade ca 4 dagar pa mig att antingen fara hem eller hitta ny familj ! men ar ju som sagt bara den 10 :) (11 nov svensk tid)..

Pappan kom med den barbara datorn till mig, sa nu har jag dator igen, och de kanns skont !
Sedan blev jag glad att dem ropade pa mig och sa att det fanns middag over till mig :)
Annu lite gladare blev jag eftersom lillen var snall, han gav mig en kram och ville sitta i mitt kna !
Dock fick jag inte ha pa mig mina glasogon for han :P

Mamman ar den jag ar mest radd for, hon ar tvar och kollar knappt pa mig nar jag kommer ner ! Jag tal inte riktigt henne!
Sa nu mamma kan du vara lugn, jag far mat :)

Jag funderar hela tiden pa om jag vill aka hem till sverige eller inte ! nog for att jag far se om jag hittar en perfekt familj sa gor jag nog inte det.. men de ar svart att veta vilken som ar den perfekta !! for jag orkar inte med samma sak som hander just nu, en gang till !

Jag vill hem till alla dar hemma. jag vill fara ner och besoka Elin och min alskling som jag inte gjort an !
Jag vill krama min lillasyster och jag vill ha en svensk jul da mormor och morfar ar hemma och lagar god mat och hela slakten samlas !
Jag vill kramas med min underbara mamma och jag vill kanna trygghet !
Trygghet ar verkligen ingenting som finns har ! och jag ar nog en san manniska som behover trygghet, mycket trygghet !

Det som far mig att vilja stanna har ar ju da (saklart) for att bli battre pa engelska, och jag vill prova pa starbucks och shoppa pa forever21 ! HAha de tva sista ar val valdigt enkelt att ordna, fast inte har i Eagle ! eller starbucks har vi ju, men laaaangt ifran forever21..

Visst, hemma finns inte mycket att gora, men efter de jag varit har sa uppskattar jag Boden riktigt mycket, finns ju massor att gora dar egentligen !

Och jag saknar alla tjejer i boden, aven fast manga av er ar nyfunna vanner sa langtar jag mycket efter er !

Sa kanns de hela tiden, och jag kan saga att nu har jag faktist inte jattehemlangtan, utan nu vill jag bara fa det har lost pa basta satt !

Om jag aker tillbaka till Sverige sa kanner jag anda inte att jag misslyckats ! Jag har fatt uppleva New York, vilket var svincoolt !! och jag har fatt en upplevelse utover det vanliga har i Eagle, aven om den inte ar positiv sa lar man sig ju alltid nanting, i det har fallet att allt ar superbra hemma ! Inte for att jag tyckte annat innan jag akte, men uppskattar nog livet dar hemma mera nu !
Visst, engelskan skulle jag misslyckas med, men de ar inte mycket att gora at saken !

just nu hoppas jag bara pa att jag ska fa en LCC som vill hjalpa mig, eftersom min vardmamma hela tiden frager hur de gar med den saken !

Har gar det egentligen kan man fraga sig !?

Det undrar jag ocksa !
Det visar sig att min LCC har slutat och det finns ingen i  narheten som kan hjalpa mig.. men dem jobbar pa det sa jag ska slippa vara kvar har hela tiden iaf :P
Sedan har min vardmamma kommit och tagit datorn ifran mig sa nu har jag inget alls att gora !! Jag blir sa arg ! :@
Just nu sitter jag vid datorn i hallen, men har vill jag inte sitta hela tiden eftersom jag helst av allt inte vill traffa familjen nanting !! Tur att jag kopte en bok innan jag for fran sverige, sa jag har nanting att gora inne i mitt rum !
Annars gick jag ut i 2,5 timme idag.. det var skont att komma utanfor huset, dock haglade de lite, men sen blev det sol !

Just nu kanner jag bara; SVERIGE, SVERIGE, SVERIGE !!!
Bli inte forvanade om ni ser mig gaende pa stan i Boden snart ! Boden ar en fin stad :D hahah

Kaos i Colorado

Nu ar allt verkligen kaos !
Berattade som sagt for vardmamman hur jag kande, hon ringde till organisationen och sedan kom hon tillbaka till mig och sa:
Nu arbetar du inte langre for mig, du far ingen lon och jag vill att du forsvinner harifran sa fort som mojligt ! antingen tillbaka till sverige eller till nan annan familj !
Jag: men vad ska jag gora nu da ?
Hon: jag vet inte, organisationen tycker bara synd om mig och undrar hur det ska ga for mig. du far losa det dar.. dem kanske ringder dig imorgon sa far du hora vad du har for alternativ !

sedan slanger hon igen dorren och hela familjen forsvinner, utan att saga vars eller hur lange !

Nu ar jag forvirrad, vet inte vad ja ska gora.. hur kul blir det lixom att ga ner och kaka varje gang nar dem ska vara sa sura ?


rematch?

Okej, nu har jag pratat med min vardmamma och sagt att jag vill harifran.. och sjalvklart blev hon besviken och arg pa mig. just nu ar hon arg pa precis alla i familjen, och de troligtvis pga att jag sagt hur jag kanner.. men jag tanker inte vara kvar har bara pga att  jag inte vill sara dem.. jag vill ju faktist ma bra och trivas ocksa..
Min vardmamma dumforklarade mig typ och sa att jag visste det var litet har. och visst visste jag det, men man vet ju aldrig hur natt ar innan man provat pa det !! sa ar det helt enkelt! och hon sa hela tiden till mig att lillen ar jatteenkel att ha att gora med, det ar han verkligen inte !!!! han ar ju jobbig med familjen ocksa ! och de sager bada foraldrarna nu ocksa nar jag val ar har !

kanns skont att ha sagt hur jag kanner iaf.. dock kanns de inte bra hur jag nu ska kunna kommunicera med dem och traffa dem eftersom hon ar sa sur pa mig nu !!

LCC ???

Alltsa jag blir tokig pa min LCC... hon har inte hort av sig na till mig nu sen jag kom hit, vilket hon egentligen skulle gjort inom dem 48 forsta timmarna.. har har skickat mail till henne men hon svarar inte pa dem.. och nu forsokte jag ringa henne men hon har mobilen avslagen !!! ar inte LCCn till for att man ska fa tag pa dem nar som helst och kunna prata med om man har bekymmer ??
Vill iaf prova gora en rematch, trivs inte pa ett sant har litet stalle och som sagt inte med ungen heller ( aven om han har sina fina stunder ocksa) .. familjen ar ju som sagt snalla mot mig, men vi ar anda sa olika sa de blir jobbigt !
Vill komma till ett stalle dar man kan hitta kompisar, inte bara ta den anda som finns, utan man maste ju trivas med dem ocksa, och visst gor jag det. men anda inte.. Nej vill till en storre stad med fler mojligheter och lite aldre barn !

andrade planer !

Hmm blev inge party igar.. F ringde mig halv 9 och sade det.. sa hon sa att vi skulel fara till nan restaurang och sedan till bowlinghallen efter en annan au pair jobbat klart.. sa hon skulle ringa mig lite senare och sedan komma och plocka upp mig !! Men tror ni hon gjorde det da ??? NAAAA saklart inte !
Usch jag langtar bara hem, funderar hela tiden pa om det varkligen ar sahar jag vill ha det ! Tror faktist inte det..
skulle nog trivas battre av att bara vara hemma i den vanliga vardagen, aven om jag skulle ha varldens pissjobb ! Har har jag verkligen ingen jag kan prata med, och visst, det kommer.. men jag vill kanna den trygghet jag kanner hemma !
Jag har inte kannt mig glad en enda gang sedan jag kom hit ! Jag ser inte fram emot nanting och jag langtar bara hem !
Visst, hemma hander ingenting, men det gor det inte har heller ! Ingenting kanns spannande eller roligt !

jajja

Jahaaja gott folk ! man kan val lugnt saga att den fortsa tiden har inte borjat som man hade tankt sig !
Imorse holl jag verkligen pa att bryta ihop eftersom lillungen verkligen var en plaga !
men sen blev det battre och jag for pa bio och sag madagaskar 2 men bada barnen och den aldstas 2 kompisar. var riktigt bra faktist !! dock hande det ju en liten accident pavag dit, JAG backade in i en annan bil !!! jag fattar inte sjalv hur det kunde handa, men jag antar att jag ar ovan med att kora en san stor bil ! min vardmamma blev inte alls arg och sa bara att de var hennes fel eftersom hon inte varit ute och kort na med mig sa jag kunnat ova.. sa kandes skont att veta att hon stod pa min sida !! :) Jag tycker ju sjalv att jag ar en riktigt bra forare sa :P

Nu om ett tag ska Franzic komma och hamta mig och sedan ska vi pa nan fest ! hoppas de blir kul iaf :) men blir inte sa sent eftersom jag ska jobba imorgon ocksa !

imorgon blir det ocksa att ut och kora med min vardmamma lite ;) haha
sedan ska vi till nan stor utforsaljning av skidor och skidklader osa.

eftersom jag har vardens basta mamma som sager bra saker sa har jag nu bestammt att forsoka trivas battre har..
Iaf ikvall ;) haha

Nej nu vill lillen att jag ska komma ner och lagga lite pussel med honom ! ska ocksa ata och sen hoppas jag Franzic ringer !

Puss

???

Jag funderar seriost pa en rematch. fast jag ar valdigt kluven, jag alskar familjen. men att underhalla en 3aring i trotsaldern fran 08 - 17.30, alltsa 9,5 timme kanns inte riktigt som in grej !
Jag vill nog ta hand om lite aldre barn, dar dem fattar om man sager nej, eller iaf battre an en unge i trotsaldern. och dar dem gar skola eller liknande pa dagarna sa man far skjutsa dem dit och till aktiviteter osv. Just nu kan jag inte prata med nagon dar hemma nangang eftersom jag inte har en sekund ledig.. jag kan inte ens ga pa toa under dagarna for da springer ungen ivag och gor na han inte far !! Jag vill inte att 9,5 timmar av mitt dygn ska ga ut pa att jag hela tiden maste fa honom aktiverad.. Idag vagrade han ta sin lilla tupplur och han verkligen vagrade att ga utomhus ! Jag blir galen..

Jaja nog pratat om det.. maste fa saga att vadret har ar konstigt ! For tva dagar sedan sprang alla ungar omkring i shorts och t-shirt ute... idag nar jag vaknade snoade det ! och har gjort det nastan hela dagen :O

En rolig sak ar att den 9ariga pojken ska pa sin forsta date nansin den 14 november.. Mina vardforaldrar ar helt uppspelta over det och sager att det ar en milstolpe i livet som alla alltid kommer minnas ;) verkar vara jattestort for dem, men de ar ju bara gulligt :) ar da homecoming da sa han hade blivit utbjuden av en tjej !

Jag saknar alla er dar hemma jattemycket ska ni veta ! tro inte att jag inte tanker pa er for det gor jag hela tiden !

blir nog en tidig kvall for mig idag. klockan ar nu 9pm och jag ar helt klart redo att ga och sova !

puss och godnatt !

Jag ar en berg och dahlbana !!

idag var det min forsta jobbdag, och jag hatade den !! hela dagen gick jag och tankte hur mycket jag ville hem och om jag verkligen skulle sta ut dessa 2(4) veckor som man maste stanna i borjan och tills familjen fatt en ny au pair.
att underhalla en trearing 9 timmar per dag under ett ar kandes inte riktigt som min grej !!
Skulle ta minstingen till music class idag, men misslyckades.. han vagrade fara dit, nagonting som han i vanliga fall ALSKAR ! sedan kom grannpojken(samma alder) med sin pappa och fragde om han ville leka,, och visst tankte jag, de ar val bara kul for honom att vara med lite kompisar.. sedan nar jag hamtade min vardmamma pa flygplatsen sa hon att hon helst inte vill att ungen ska leka med dem for foraldrarna inte ser efter ungarna 100%.. men vad ska man saga nar dem plingar pa dorren nasta gang ? Naa han far inte leka med er for ni ar inge bra !?

Min vardmamma som sa att den stora ar den jobbigaste av dem, men de ar han ju verkligen inte, han klarar sig sjalv osv.. minstingen ar inte pottranad an sa antingen ar de blojor eller torka piss fran golvet som galler !! YEYY sant man gillar !?!!

jaja efter jobbdagen var over sa min vardmamma att vi skulle aka till bowlinghallen och ata och spela  lite, they got the three B at tuesdays.. med de menas; Bowling, Burger, Beer.. haha for min del blev de val 2 B ;)

var riktigt trevligt for den storre pojken blev mer avslappnad. och vet ni vad ??? Jag gjorde FYRA strike i rad !!!! I'm so proud of myself!

senare kom da Franzic dit som laurie pratat sa mycket om :P hon ar au pair har och hade med sig en annan au pair, Beata.. bada saklart fran Tyskland!! bada var superharliga och Franzic bor nara mig sa de ar ju bra :)
Hon korde mig hem och visade mig lite saker och berattade en massa bra saker som ar bra att veta nar man ar ny.. hon sa ocksa hela tiden att hon ska ta med mig overallt sa jag far se en massa saker osv.. och de kanns skont sa man inte maste tranga sig pa :P

Trevligt att traffa manniskor i sin egna alder, aven om bada vara valdigt galna ! hah nej nu mast jag sova sa jag orkar upp imorgon !! puss och kram !

Sjuk

Hemlangtan forsvann fortare an vad jag trodde..
Daremot har jag akt pa nagon sorts magsjuka istallet! Madde illa redan lordag men tankte inte sa mycket pa det, men i gar nar jag vaknade var det varre. Efter det att jag atit frukost skulle jag ga upp pa mitt rum for att vila lite, men var tvungen att satta mig ner pa golvet for blev helt kallsvettig och darrig (och jaa mamma, jag hade koll pa sockret, och det var inte nagot fel pa det! ) Efter ett tag "kom jag tillbaka" och orkade ta mig upp for trappan och in till mitt rum.. Blev att sova nagra timmar till och sedan sa kande jag mig lite battre, sa jag foljde med vardpappan och hamtade min bil (En STOOOOR jeep, laskigt). nar vi kom hem spelade jag lite basket med minstingen med efter ett tag var jag tvungen ga upp och sova igen, madde inge bra. sa har i princip legat inna pa mitt rum nu hela tiden sedan jag kom hit..

Idag ar det bara jag har hemma, bada vardforaldrarna har akt bort sa barnen sover hos grannen.. Mar fortfarande illa och sa, sa ar skont att ingen ar hemma sa man maste vara social nar man egentligen bara vill vara helt sjalv.

Min vardpappa tror att jag blivit sjuk pga att jag ar van att bo pa havsniva men nu bor vi valdigt hogt upp ! tyckte han sa att vi bor pa 5000 meters hojd, men maste hort fel + att jag inte ar sa hajj pa deras langder osv..

annars sa har jag fixat skype nu, mitt namn dar ar samma som min mailadress forutom @hotmail.com.. sa de ar bara att ni addar mig dar sa kan vi snacka !

Nu ska jag se om jag hittar na som jag kan ata till lunch, aven om jag inte kanner for att ata sa ar det ju ett maste !

puss

hemlangtan !?

har bara varit hos familjen i en dag an, men jag saknar verkligen allt dar hemma !!
min vardmammas pappa har ju fatt en hjarnblodning eller na sant sa hon har akt ivag till baltimore. allt ar sa annorlunda och kontigt och man kanner sig helt ensam hela tiden.. aven om familjen ar supergulliga sa kan dem inte vara lika gulliga som alla jag har hemma.. tankte att det bara skulle vara bra att vara ensam svensk, eftersom man lar sig spraket battre da, men det verkar bara som att dem fran samma land hanger med varandra.. och det finns ingen har som man kan prata med om sverige och som forstar skillnaderna.. och jag saknar andreas, aven om han bodde langt ifran mig i sverige sa kanns det verkligen att jag nu ar jaaaaaatte langt borta.. jag saknar nagon som man bara kan ga och krama nar man vill osv.. naa usch, nu kanns alla bara jobbigt, men det blir nog battre langre fram skulle jag tro !!

Hoppas ni har det bra dar hemma iaf !! och ta hand om er.. puss puss

I'm so tired !

Hejsan!
Idag var da min forsta dag har i Eagle. gillar verkligen omradet hara.. Efter en timmes lekande med den minsta sa sa han: "I like you Martina". han ar saa sot ! den storre har jag knappt sett roken av och de jag sett da har han typ bara lipat :P
Har traffat Bianca, au pair fran tyskland. hon bjod med mig pa party ikvall och jag tyckte det skulle bli jatteroligt. Men nu kanner jag att jag verkligen ar jattetrott sa kommer bara bli jobbigt ! maste fa packa uppp och ta de lugnt lite forst !
kommer over lite vanner till mina vardforaldrar strax for att kaka middag med oss.

ska ga ner och kolla laget nu. ha de bast ! vill ha er hara !!

Saja gott folk, da var jag framme!

Kom hem till mitt nya hus for ett ar for ett tag sedan,och det ar verkligen fint.. hade ju fragat efter bilder pa mitt rum tidigare (2ggr) men inte fatt nagra, sa jag hade val inte riktigt sa stora forvantningar !! Men jag alskar verkligen rummet :) hittade denna laptop pa mitt skrivbord sa jag tankte att jag kunde passa pa att uppdatera . Min vardmamma sa att dem inte hangt upp na mycket pa vaggarna eftersom da kanske jag inte skulle gilla det, sa ska fa dekorera lite sjalv.. fanns iaf 3 ramar sa nu har jag mina nara och kara bredvid sangen :) ett av vardbarnen har 2 kompisar har som ska sova over och minstingen lag och sov, saa sot :)

Imorgon blir det att utforska omradet och fara och handla sa jag far den mat jag vill ha :) sedan traffa nan/nagra andra aupairer :) vet inte riktigt, iaf en tyska..

men nu ska jag hoppa i sang, har varit uppe alldelens for lange ! om  man tar tiden vi har har i Eagle sa vaknade jag 04.00 i morse och nu ar klockan 00.15.. sa jag at lite smatrott om man sa sager !

goodnight everyhopa ;)

RSS 2.0