Jag njuter

Idag har varit en sån där riktigt härlig dag som får en att må riktigt bra !
Började väl igårkväll då vi(jag,katta,sofie,marcus och thomas) åkte upp på berget och var lite smått olagliga och högg oss en gran. sen senare på kvällen gjorde killarna myskväll med massa bröd, ostar,kex, korvar, vin och glass. Och eftersom thomas är restaurangchef så gjordes allt lite extra lyxigt enligt mig iaf :) var en jättemysig kväll med dem bästa människorna här ! även nyinflyttade björn var ju med.

Idag så begav sig jag, katta, sofie och marcus till ringebu för lite julshopping, och visst blev det så alltid ! köpte en massa julpynt som vi nu har satt upp här hemma :) Var även och fikade och det var också myspys ! också dracks det glögg och åts pepparkakor på lite affärer.
Väl hemma efter en heldag ute på byn så gjordes en mumsmiddag, entrecot och klyftpotatis/morötter. Sedan slogs julmusiken, julgranen togs in och sedan klädde vi vår superfina gran !
Det blir så himla fridfullt med en gran och man bara sitter och myser med ett leende på läpparna :)
   

Annars så har jag inte jobbat sen lördag så vi har mest bara hängt i backen hela dagarna, men jag klagar verkligen inte över det :D Och i söndags när det var lucia åkte vi tidigt upp till hoteller för att kolla på det gulligaste luciatåget jag sett !

   



RSS 2.0