I miss you

Just för tillfället så händer det inte mycket i mitt liv kan jag ta och tala om för er :P
Eller i helgen hade ju Hannah party så vi var och grattade henne och fick gotårta oså, och sedan bar det iväg på krogen. Jag hade trevligt och de hade nog dem andra jag var med också, får jag hoppas iaf :)
Johanna när hon skulle smaka på vinet :
-Åhh det var ju riktigt gott... det smakar mat.... det smakar kräftstjärtar !!!!!
Sen ändrade hon de till skagenröra ;)

Igår for jag till Maja på kvällen, vi gjorde väl egentligen ingenting. eller vi fixade lite saker annars så chillade vi mest.. och varför sitta och chilla i varsin sida av stan när man kan göra det tillsammans?

Jumbosnoken

Annars så hoppas jag verkligen att våra "drömmar" slår in nu väldigt snart !

Och just nu och ungefär en vecka tillbaka har jag saknat dig som faaaan ! Varje minut, nej varje sekund känner jag att du är för långt bort !!

Nervis

Det är precis vad jag är! och värre kommer det vara imorgon !
Ska nämligen hoppa in och jobba på mammas jobb, bara för en dag.
Hon jobbar på MIO, en möbelaffär, och jag ska väl bara stå i kassan och svara i telefon, men ändå !
Har aldrig stått i en kassa tidigare i mitt liv, och folk kommer ju fråga massa konstiga saker som jag inte kommer ha någon aning om !! Men det ska bli kul iaf, även om jag kommer känna mig lost hela dagen så ;P

Jajja, direkt efter jag jobbat färdigt så åker jag till maja för att börjar fixa oss inför kvällen :) ska käka där och sedan ska vi på 20 års party.. Denna gången är de Hannah som fyller år !

Vill ha !

Åhh jag vill köpa nya skor ! Har dock satt shoppingförbud för mig fram tills sista februari :O
Så nu sitter jag och "fönstershoppar" på internet. Har hittat två godingar från asos som jag verkligen vill ha ! och 2 par från Forever21!! Varför kan de inte finnas såna godingar här jag bor ? eller just för tillfället är de nog bäst så, eftersom jag ändå inte får shoppa nånting !

Så var även jag 20

Den här helgen har jag verkligen fettat, på alla sätt och vis ! men de behöver man nog lite då och då kan jag tänka mig. haha speciellt när man fyller 20!

Har iaf haft en underbar födelsedag, en stressig sådan senare på dagen iaf !
Fick precis de jag önskat mig, en ROSA ipod (min nya kärlek) och pengar :)


Tjejorna kom vid 19, jag började äta middag 18.50, därigenom de blev så stressigt !
De var jag, Maja, Hannah, Tove, Ella, Sara & Katarina, och jag hade de super med deras sällskap :D
Vi fikade, drack och spelade "med vilda gester", sedan var de väl bara allmänt mys och prat!


Vi drog oss in till krogen kring 23 tiden och slapp då betala inträde, vilket då resulterade i att man kände man hade pengar att använda i baren istället ! Hahah Var där ända tills dem stängde 03.00, dvs 4 timmars dansande ! Det behövdes efter tårtan och allat annat man vräkt i sig.. och partyhatten satt kvar på mitt huvud heeela kvällen/natten ! :D





Jag hade en toppenkväll, och tack för presenterna tjejer! :D

Last day as a teenager

Det sas ju att de skulle bli varmare till helgen, men imorse när jag vaknade var det -25, det blir ju bara kallare och kallare !
Annars så har jag bakat idag, och smakat :P Hade tänkt göra nån specialare, men de orkar jag inte. Men de blir nog bra iaf :)  ska ta de lugnt nu ett tag, och sedan hoppa i duschen för att sedan fixa mig. Sedan kommer farmor och farfar och hämtar mig, så åker vi till pappa för att äta gott och fira mig, ska bli mysigt :P Undra vad Fia kommer tycka om att jag klippt av mig håret, hon som gillar att göra frisyrer på mig :P hehe

Imorgon blir de att baka tårtan, blåsa ballonger och allmänt fixa. och självklart gå en sväng på systemet ! :D haha de är ju därför man fyller 20 ;) sen vid 19 kommer vännerna och då blir de fika och party, och sedan drar vi på krogen !

Så ser den närmsta tiden ut iaf :) kommer nog inte uppdatera nå innan söndag iaf ! Om jag nu inte är jätteeffektiv imorgon och har en massa tid över :)

Puss på er !

Fel sida av landet.

Sverige är ett underbart land, så är det bara. Det tycker jag nu och kommer nog alltid att tycka !
Men ibland kan man önska sig att man bodde på lite sydligare breddgrader, kanske bo vid en strand i ett varmt land, eller som en dag som denna, bara känna att de skulle vara skönt att bo i södra sverige.
När termometern visar -23C hela dagen går alla ens planer åt skogen. Visst, de finns någonting som heter kläder, men riktigt sååå roligt är de ju inte att promenera runt träsket att man riskerar att frysa sönder hela ansiktet.

Istället bestämde jag mig för att ta bussen in till stan och gå och sola och kolla lite i dem få butiker vi har i denna stad. Bara av att gå till bussen så såg jag ut som en gammal tant, håret frös och blev vitt. Och jag blev för snål för att köpa ett par strumpbyxor jag vill ha på mig på mitt 20års kalas eftersom jag är arbetslös. Känner att pengarna jag har kvar efter att slösat en massa på au pair skiten, dem vill jag ha till nå bättre längre fram kanske ! vet inte vad, eller finns en massa jag vill göra med dem, allt för mycket, men så funkar det inte i det verkliga livet ! jag studerar ju inte längre, vilket innebär att jag inte får dem dära 1050kr varje månad. Nu får jag ju ingenting, så då gäller de att tänka efter vad man lägger sina ruttna korvören på !

The accidental husband

Igår promenerade jag och Maja runt träsket, var bara -6 men de blåste en massa så man blev iskall iaf ! efter vi var färdig med promenaden gick vi på dollarstore för att köpa lite party grejer tills på lördag då jag fyller 20år!!
Kan inte fatta att jag blir så gammal !:O Köpte mig även två söta krukor till mitt rum, för 1kr/st !!! haha helt galet billigt;)
Följde med Maja till coop och sen tog jag bussen hem.. Hemma gjorde jag lite situps och lite benövningar tills benen skakade och jag knappt orkade gå upp för trappan ;) hahaha

Idag har jag inte gjort ett piss, är -17C ute så jag bangade på promenaden :/ har istället sett "the accidental husband" och den var faktist ganska bra tycker jag, men de är ju jag de ;) ahha
Blir väl att göra lite styrkeövningar ikväll iaf.. andreas skickade ju ett program till mig där man efter 6 veckor ska kunna göra 200 situps och 100 pushups efter varann.. får väl se hur de går med den saken, men är väl värt ett försök.. dock känns bara 10 pushups efter varann jobbigt i dagsläget ;) hihi

Klippt och skuret !

Igår tog jag mig ett varv runt träsket, så nu är de igång för fullt de här med beach 2009.. senare for jag och handlade massa gotta med mamma t ex bananer, passionsfruk, apelsiner, makrill, tonfisk och massa sallad med tillbehör m.m.:)
Så nu ska jag försöka hålla mig till min egna "diet" så gott som de går;

Frukost: Havregrynsgröt med mosad banan
Lunch: Sallad, oftast med makrill, men kan ju varieras med tonfisk, kyckling eller liknande. vitt kött iaf!
Mellanmål: frukt eller russin/torkade plommon
Middag: De som serveras hemma
Kvällsfika: Banan

Sen får man ju inte glömma drinker som ska drickas 2,5 timme innan frukosten som innehåller färskpressad citron, apelsin och en matsked olivolja. Smarrens !

Senare på kvällen gjorde jag lite styrkeövningar med kroppen, vilket resulterade i träningsvärk i magen idag :) 

Tove kom förbi på kvällen och vi kollade "A lot like love" och tjattrade :) 

Idag har jag tagit de stora klivet och gjort de jag funderat på länge men inte vågat, dvs klippt av mig håret ! :O
Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men jag blev nöjd, mycket nöjd faktist :) och tur är väl det när den tog bort ca 1,5 dm !!
Efter de gick jag och chillade hos Maja och nu ikväll har jag hängt med Tove igen.


Ger er en före och efterbild på håret :)


                                                         Före!


                                                            Efter!


Duktiga jag :) Och beslutsångest !

Idag har jag varit en duktig flicka, har nämligen gjort en storstädning av mitt rum ! Det var välbehövligt om man säger så..Har bytt gardiner och dammtorkat varenda liten vrå i rummet, sen har jag bytt plats på lite småsaker, är alltid kul med lite förändring :) Har ju ett väldigt stort rum, så det har tagit mig hela dagen.

En sak som jag var mindre duktig med var promenaden runt träsket jag hade tänkt mig :/ Men har faktist kört lite små övningar hemma istället :P inte mycket, men alltid bättre än inget alls, tycker jag iaf :)

Nu sitter jag här och har världens beslutsångest ! Jag är ju så less på mitt långa hår och därför funderar jag på att klippa av det. Håret är ju mest bara ivägen hela tiden och sen hänger de liksom bara där och är tråkigt.. men ibland är de ju fint, och är ju bra att ha långt hår när man ska göra frisyrer (fast hur ofta händer det egentligen?) ..
Jag kommer säkert ångra mig om jag klipper av det, fast de växer ju ut.. Åhh

Dragningskraft, motivation, taggning. Kalla det vad ni vill !

För 9 timmar sedan sa jag hej då till Andreas :( vi som varit som ett klister, hur ska jag nu klara mig helt själv i denna grymma kalla värld vi lever i ?!

Gjorde om designen på min blogg, orkade ju inte fixa den så mycket när jag kom hem från USA utan då fick de bli en sån där standardversion typ :P Men min grymt blogghatande pojkvän har ju själv skaffat sig en blogg nu (Dock är de ju ingen sån där vanlig töntblogg utan en cool träningsblogg som han säger ;) haha) som jag var tvungen fixa till, så då kände jag att de var dags att göra om min egna också. Blir dock aldrig nöjd eftersom jag är kass på sånt, men de får duga ett litet tag iaf ;)

Eftersom andreas är helinställd på beach -09 så har han gett mig en liten sporre eller vad man ska säga.
Dvs, blir jag också i beachform tills 1 juni så ska vi fara utomlands till sommaren :D Och så länge som jag tjatat att vi ska åka iväg nånstans, så nu måste jag ju verkligen börja kämpa för att fixa det :) Formen idag är väl inte den bästa, men från och med idag så blir de inge mera godis, och äta allmänt nyttigare också ! Dock finns de ett undantag, och de är när jag fyller 20, dvs nästa vecka :) och då skiter jag i om de firas en dag eller 4 dagar, för nu är de 10 år tills nästa gång man fyller jämt !

Annars så är jag fortfarande arbetslös :P kommer inte ihåg om jag berättat om mina och majas planer vi vill göra.. Vi har ju iaf tänkt åka till spanien i april/maj i en månad och bara resa runt. Börja högst upp i San Sebastian, sen ner till Barcelona, Madrid, Valencia och sedan sydkusten och sluta i Cadiz. Men för de behöver jag ju ett jobb så jag får ihop pengarna som behövs..
Men just nu känner jag mig sjukt taggad att fara ner till sydkusten och jobba där.. Typ i Malagá eller så. då är man ju nära mormor och morfar också :) Skulle vara jäkligt härligt att jobba i spanien tror jag ! Åhh jag vill !

Julen i bilder

Eftersom att jag varit så dålig på att uppdatera nu under julen så tänkte jag att jag lägger upp lite bilder istället för att berätta allt.. Dock har jag varit sämst på att ha med mig kameran, vilket resulterat i nästan inga bilder alls !
Men några har jag ju tagit iaf :)

Började ju iaf med att Andreas kom hem den 17 december, och lyckligare tjej än mig fanns de nog inte just då :)


Sedan den 21 december kom min älskade vän Elin hem :D Puss på dig..
Vi har knallat på stan, fikat, festat och myst med glöggkväll medans hon varit hemma!
Fick även en julis av henne, fast hon inte skulle ge mig nån !


Sedan var det julafton !


Den 25 var de jul hos mormor och morfar, sedan 20-års kalas och sen Farmen !
Också fick jag ju äntligen träffa min kusin Linnéa!


Sedan var ju jag och mina två underbaringar och bowlade också !


Också var de ju även nyår denna december månad också!


En kväll spelade jag partyalias hos Katarina med Elin, Andrea och Rasmus.

Sedan har ju även tove fyllt 20 år så då var man på födelsedagsfest !

RSS 2.0