1 advent

Så var det första advent även iår, och min julkänsla är lika med 0.. egentligen skulle vi baka pepparkakor och hugga en gran ikväll men så fick jag reda på igår att jag ska jobba ikväll, SJÄLV i restaurangen !!! Hur det ska gå har jag ingen aning om.. jag kan ju ingenting :/
men som tur är så är det bara 8 gäster så på så vis blir det ju lätt, men jag räknar inte med att allt kommer gå smärtfritt, kommer säkerligen få en massa problem med kassan eller maten och det värsta som kan hända är väl att det dyker upp nån som inte bor på hotellet som vill äta, för då vet jag inte vad jag ska göra !! gahaaa

Annars så har även World Cup för damer flyttats från Trysil till Kvitfjell nästa helg, vilket betyder att det kommer bli massa jobb för oss :)

Igår hade vi fullsatt restaurang vid julbordet för första gången, vilket betydde att jag sprang runt som en yr höna, och värre kommer det bli :P haha


27 november

Har precis kommit hem från jobbet, och är hur glad som helst :)
Min chef kom med lite post till mig precis innan vi slutade, så jag öppnade det nyss.
världens sötaste lillasyster hade skickat ett brev och ett kort på sig själv, jag blev såååå jätteglad :D Hon är för söt <3

Så om nån annan känner för att göra mig lika glad och vill skicka nå till mig så får ni göra det hit:

Martina Lind Westberg
GudbrandGard Hotell
PostBox 203
2631 Ringebu
NORGE

puss på er

23 november

Tro det eller ej, men jag lever faktist även fast att bloggen inte uppdateras allt för ofta!
Orkar inte skriva n¨nting just nu men bjuder på 2 bilder istället:
Första bilden är på mig och Katarina efter en heldag i backen, nöjda och glada och totalt slutkörda i benen.
Andra bilden är tagen från sittliften upp på berget, och jag fullkomligt älskar utsikten vi har!! skulle nog kunna sitta ute en hel dag och bara titta :P ahha





Mötesdag

Ja idag hade vi vårat jobbmöte i och med att vi knappt fått jobba nå tidigare. Men nu har det lagts till extra pass för oss, så denna vecka blir det hela 4 arbetspass för mig.. gjorde bort ett av dem idag sen jobbar jag hela helgen!

Igår så skulle vi upp till backen för att åka pulka och sen till hotellet för att bada jacuzzi och basta och på kvällen tänkte vi ha pyjamasparty.. blev inte riktigt som vi planerat.
När vi kom till backen såg vi att dem hade startat sittliften så vi gick ner för hela backen för vi tänkte åka ett varv runt med den för att få se hur landskapet såg ut. men när vi tagit oss ner för backen så visade de sig att dem bara provkörde liften så då fick vi GÅ upp för backen igen.. puuh vad jobbigt det var !
Blev inge pukla utan vi satte oss i skidcaféet och drack choklad istället:P
När vi kom till hotellet så hoppade jag i jacuzzin men lika snabbt var jag uppe igen för vattnet var så sjuuuuuuukt varmt.. var nå fel på den tydligen.. så där sket de sig med bubbelbadet också.. och självklart var inte bastun påslagen heller.. hahah det gick bra för oss !

Blev väl inget pyjamasparty heller för oss, men vii hade en pizza och vinkväll istället.. lika mysigt det :)


9 november

Har precis lagat mig en fisksoppa och tro det eller ej men den blev supergod :) Nöjd över mig själv..

Var och handlade idag också och de som låg i korgen var bl a, lax, torsk, tonfisk och fiskpinnar. haha har varit så sjukt sugen på fisk sista tiden, även om jag bara lever på tonfisk i stort sett.. 

Katta var sjuk i lördags så då fick jag hoppa in och jobba istället för henne, kändes apjobbigt före och hade värsta ångesten och kände bara att jag ville säga upp mig! Men det gick bra och var faktist ganska roligt, så nu har jag ångrat mig :)
Nu jobbar jag onsdag och lördag denna vecka, ska även ha möte på onsdag angående jobbet, eftersom vi får jobba alldeles för lite !


6 november

Hej och hopp och ursäkta för den dåliga uppdateringen här!
Egentligen har jag ju all tid i världen att skriva här i och med att det inte finns nå jobb nu för tillfället (och kommande veckor typ)
Igår var iallafall en jäkligt härlig dag i vårat i vanliga fall händelselösa liv. Började med att prova skidorna och första åken på flera år, var så jäkla härligt, lite träningsvärk i vaderna idag bara.. efter det att vi var klar i backen så gick vi till hotellet och badade jacuzzi och bastade osv :) Därefter åkte vi till resten av svenskarna som bor uppe på berget också var det fest där ! Jag bestämde mig för att vara nykter igen så att vi slapp sova där och kunde sova hemma istället.. skönt det !

Annars så är det brist på jobb just nu och vi sitter mest hemma, hotellet har drabbats av svininfluensan och min kära kombo har varit(är) dundersjuk men verkar ändå som att det börjar bli bättre :) På måndag blir det nog att gå till hotellet och hota med uppsägning om vi inte får jobba mera, för såhär kan det inte fortsätta !! Även fast jag vet att det kommer bli sjuk mycket jobb i kring jul så behöver man ju ändå pengar nu i början.. Får se hur det går :P


Söndag

Så var helgen i princip över. Har jobbat både fredag och lördag och det gick faktist helt okej. Inga krossade glas eller tallrikar här inte ! Dem andra i huset ligger bakis en dag som denna, men inte jag :)
blir så jäkla trött av jobbet :P haha är inte van vid så mycket att göra :P ahha

Imorgon har vi vin och congacs provning och sen efter det så är jag ledig i typ 10 dagar !! Vad ska jag göra dååå ??

Nu blir det nog att slå på en film med mina två sambosar !

Puss

RSS 2.0