The big apple

Idag har vi varit in till New York ! sett alla platser och varit upp i the rocka feller center. finns en massa saker att beratta, men just nu ar jag jattetrott sa ska hoppa i sangen! Det ar valdigt langa dagar har pa skolan. Imorgon bar det av till min vardfamilj. ska bli superspannande, men samtidigt riktigt trakigt att inte ha sina svenska tjejer na mera.. Tycker vi haft riktigt roligt ihop, och vi var tydligen den basta svenska gruppen var larare haft eftersom vi har pratat engelska med varandra.. Gillade verkligen var larare, hon var sa snall schysst!

En sak som suger ar iaf att jag tror jag glomt sladden sa jag kan ladda in bilderna pa datorn hemma i sverige !! sa bilder blir det nog inte an pa ett tag ! den kanske dyker upp nar jag packar upp vaskan nar jag kommer hem till vardfamiljen, och gor den inte det sa hoppas jag mamma kan skicka den till mig.. annars far jag kopa en ny helt enkelt! sa bilder ska ni fa, kanske bara drojer lite langre!

Annas sa har min vardmammas pappa blivit samre (har precis gjort en hjaroperation), sa hon ska aka till honom pa sondag.. hoppas verkligen han blir battre, annars tror jag det kommer bli valdigt jobbigt for mig..

Nej nu ska jag sova,ska upp tidigt imorgonbitti och kommer fram till min vardfamilj kring 22.30 pa kvallen.
fast iof sa har alla dagar denna vecka varit extremt langa !

Puss och hej leverpastej !

A hello from New York

saaja gott folk, nu ar jag framme in the big apple, eller kom ju fram igar men det kanns som att jag varit har jattelange!
Flygresan hit gick bra, lite langtrakigt bara att sitta sa lange men fran island till new york hade vi ju iaf varsin tv sa da kollade jag lite pa "my name is earl". hahah filmerna kostade men daremot hade dem gratis tvserier man kunde se.. men men, var uppe valdigt lange, vaknade 4.45 i mandags och kom till skolan 21.30.. och da far ni tanka att new york ligger 5 timmar bakom er sa svensk tid var jag  pa skolan 2.30 (tisdag)..

En sak som jag maste saga bara ar att jag var helt saker att dem skulle stoppa mig pga att jag hade en hel bag med sprutor med mig.. men i lulea sa dem ingenting.. pa arlanda fragade dem bara vad jag egentligen hade i vaskan, och jag sa da insulin och fragde om han ville se mitt intyg eller att jag skulle oppna vaskan at han. men han var chill sa han sa bara; medicin ar medicin och de maste man fa ha med sig.. haha men jag kunde ju ha vad som helst med mig egentligen !

Mest nervos var jag nar vi skulle landa i USA, trodde de skulle vara sakerhetskontroller for att komma in i landet, men inte det !! sa jag knallade bara in (visade ju dock alla visumpapper och gav mina fingeravtryck) !!!

Idag har det varit lektioner 8.15-20.00.. har varit allt mojligt, om barnsjukdomar, vad man ska gora om ungarna skadar sig, kollat lite olika filmer, pysslat och haft international Sing A Long !
ar inte sa hemskt som alla skriver att det ar, faktist riktigt intressant..
Maten ar ocksa helt okej, men det finns ett stort MEN !!! namligen toaletterna!!! maste vara de varsta jag sett..
Ar typ en "springa" fran golvet till dorren pa ca en halv meter.. toaletten ar val ca 40ca fran golvet och dorrarna till toletterna ar det ocksa stora glipor i sa man kan se in/ut.. skulle lika garna kunna vara ett stort rum med en massa toaletter som alla skulle sitta pa.. hahha

Pa torsdag ar det iaf en tur till New York city, och pa fredag aker jag till vardfamiljen..
juste, min svenska telefon fungerar inte har pa skolan, funkade pa flygplatsen, men thats it !!
sa kan ju varken skicka eller ta emot SMS bara sa ni vet.. hoppas jag far igang den sen fast att den fungerar i Eagle, CO ar ju kanske inte sa troligt !?

Nej nu fick ni en rejal uppdatering, en rejal uppdatering om en massa skit ;) haha
Men hoppas ni alla har det bra dar hemma, for det har iaf jag och jag har absolut ingen hemlangtan an iaf :) (som forovrigt min rumskompis fran tyskland har)

jaja ta hand om er och ni vet att kommentarer uppskattas :)
Pusssss

I'm ready for takeoff

Så var väskorna färdigpackade (nästan iaf) och jag är klar att åka :) Om 7 timmar sätter jag mig i bilen påväg till Kallax för att påbörja mitt äventyr! Jag ser riktigt fram emot det och har konstigt nog inte varit nervös alls !  Tror inte det är nångång jag undrat om det verkligen är det här jag vill, utan jag känner mig ganska så säker på det. Och skulle jag inte trivas så finns ju allting kvar här hemma, precis om vanligt! Så det känns så självklart att göra det hära, få utvecklas som människa och uppleva nya saker som man inte skulle få uppleva om jag bara var kvar här hemma i Boden.
Självklart kommer jag sakna alla er här hemma, och visst kommer det komma stunder då jag är påväg att beställa en biljett hem.. men då är de bara att tänka: vad finns det där hemma egentligen som man inte kan vänta på ett litet tag? Alla mina närmasta vänner har ju flyttat !

Nej jag ser så mycket fram emot det här året, jag hoppas att när jag är 80 år ska kunna tänka tillbaka och minnas det här året som de bästa året i mitt liv :) Det goda tar nog över alla stunder man haft med hemlängtan osv..

Nej gott folk, detta är nog troligtvis det sista inlägget jag gör ifrån Sverige på ett år (förhoppningsvis) !
Får se när jag får tillgång till en dator nästa gång, men jag hoppas det inte dröjer allt för länge !

Om ni tar hand om er så lovar jag att ta hand om mig själv :D

Puss


2 dagar kvar

Jag säger det hela tiden, men vars försvann tiden ?
Igår var Maja, Katarina och Sara här och vi kollade på film sedan satt vi och snackade och efter ett tag tar maja upp och kollar på mobilen och utbrister att klockan är halv 3 på natten.. alla vi trodde den var kring halv 1 eller så..
Men jag hade supertrevligt iaf med er :)

Idag blir det att försöka packa färdigt det sista, även om jag vet att de inte kommer hända förräns imorgon kväll.. Jag ska alltid vara ute i sista sekund.. faktist ovanligt för att vara jag att jag börjat i så god tid.. fast å andra sidan ska jag ju vara borta i 12-13 månader :)

Annars ska jag bara vara hemma ikväll och mysa med min mamma :) alla andra ska ut på krogen men jag har ingen lust alls för det ! Men får hoppas  ni andra får det kul iaf !

3 dagar kvar nu !

Ja idag är det bara 3 dagar kvar tills jag är New York och 7 dagar tills jag är i Eagle, Colorado :) det är HEEELT sjukt hur snabbt tiden går !

Har börjat packa lite också, eller har packat ner alla baskläder, och det är fortfarande mycket plats kvar i väskan !? Dock har jag ju inte packat ner några skor än och annat skit som ska med, utan bara kläder och min lilla Skrutten (min nalle) :D Klart han måste få följa med till andra sidan jorden !

Annars har jag varit och fixat de sista insulinet idag. köpte även åksjuketabletter till alla flyg :) har aldrig ätit sådana tidigare men dem senate gångerna jag flygit har jag mått lite illa, även om det bara är jättelite så kan de ju vara bra i förebyggande syfte när man ska flyga så långt tänkte jag!

Igår var jag med tovisen den sista gången innan jag åker. hon hade bakat goda muffinsar också kollade vi lite på tv. sedan drog vi raggen på stan ;) haha

Ikväll blir det mys/film kväll med Maja, Kattis och Sara. Blir att se the notebook eftersom jag aldrig sett den tidigare ;P hehe..

Hoppas de gick bra för mina  älsklingar idag med tentorna dem haft ! men det tror jag allt de gjorde :)

Vädret

Jag lade till en grej där uppe så ni här hemma ser hur vädret är för mig när jag är i Colorado :) Just nu är det en himla skillnad från - 9 (?) till +17..

Måste också bara få säga att jag fick en massa gulliga presenter på avskredsmiddagen jag hade :) Ni är för söta !


Ursäkta för den dåliga uppdateringen!

Det har hänt så mycket den sista tiden, ska försöka få med de mesta men vi får se hur det går !

Fredagskväll for jag till pappa och sov där, myste på med min lillasyster och hon hade gjort en teckning till mig :) Tror det var i april/maj jag sist sov där så det var ett tag sedan.. på lördag morgon kom moa och måns och busade, och jag säger då det, kommer mitt år se ut som de gjorde då kommer jag vara helt slut när jag kommer hem :P haha

   

Sedan på lördagen efter lunch var jag tvungen fara hem till boden för att påbörja fixandet inför kvällen.. Fia gjorde en ny teckning åt mig som hon sa åt mig att jag inte fick öppna innan jag kom till USA :P Gick faktist okej att säga hej då till Sofia och pappa, men när bilen rullade iväg fällde jag en tår i smyg ;)

På kvällen hade jag min avskedsmiddag/fest. Jag hade iaf trevligt under kvällen, och de är väl de som är huvudsaken ?! :D haha

     

På söndagen hoppade jag på tåget 17.50 mot sthlm. framför mig hade jag 13 timmar sittandes ! Sömnen den natten var inte den bästa dels pga sittande och dels pga kylan i tåget. under dem 13 timmarna tog jag inte av mig min jacka en enda gång och på natten höll jag på att frysa ihjäl !
07.00 på måndagen hoppade jag av tåget på centralen och mötte då upp Emma som åker till NY samtidigt som mig. vi virrade omkring i typ 30 min innan vi hittade alllt som skulle hittas (bussen typ :) .  Tog bussen till Amerikanska Ambassaden. vi var ju optimister och hade låst in våra paraplyn på centralen och självklart småregnade det lite, hade dessutom en sypendes liten flicka precis bakom oss ! efter ca 1 timme i kö utomhus, en säkerhetskontroll senare och ytterligare ca 1 timme innomhus så kallades jag på intervju.. jag som hade varit så nervös över allt hade egentligen ingenting att vara nervös över, dem frågade mig bara om min erfarenhet om barn och om vad de var för barn jag skulle ta hand om, sedan frågade hon om jag gillade att åka skidor eftersom jag ska till Colorado, and that's it !
Så till alla er som ska till ambassaden så behöver ni absolut inte vara ett dugg nervösa.. jag hade till och med glömt fylla i vissa saker och helt glömt skriva under, men det verkade inte spela nån roll för jag fick mitt visum iaf :)

Efter det att vi varit på ambassaden promenerade vi tillbaka med ett stopp på EFs kontor :) sedan när vi kom till centralen så träffade vi min älslking <3
så då gick jag, Andreas och emma och käkade på Pizza Hut, haha lite förberedelse inför USA :) Andreas var väldigt impad på emmas jobb, så nu är det hans drömjobb :D haha
Efter de sa vi hej då till emma, så drog vi till vårat hotel och duschade och fixade oss, sedan trod vi in till stan och jag blev bjuden på middag :) sedan gick vi och kollade bio och till hotellet och myste.
Söndagen tog vi en rejäl sovmorgon, sedan traskade vi på stan och fördrev lite tid, sedan var de dags att säga hej då:( Uuuusch säger jag bara. jag lipade och lipade och lipade ännu mera när jag satte mig på flygbussen till arlanda ! 
Ögonen vad seriöst helt röda och efter ett tag så torra så de gjorde ot :P ahha hade väl gråtit ur allt ;)

Kom hem igen vid 21 tiden igår och de första jag gör är att sparka i min lilltå i soffan så den är helt röd och svullen fortfarande, gör ont ! haha men jag ska inte klaga för om en vecka så är jag i New York ! helt sjukt ! 

Jag och Emma kommer flyga tillsammans och det känns hur bra som helst för hon är verklugen en superhärlig person som man inte kan annat än att trivas med !

   

Btw så har jag fått hem pojkarnas presenter, flygbiljetterna och visumet !! det var snabba puckar !

Hälsokontrollen avklarad

Så var härlsokontrollen avklarad, SKÖNT !!
En annan sak som var bra var att jag inte behövde betala ett öre för den :D Så där tjänade jag ihop 1000 kr.. inte illa.
Har även varit och handlat mat osv tills imorgon, men glömde ju typ hälften kom jag på nu när jag är hemma igen! Men men de löser sig nog ska vi se. Då har jag ju lite mindre att göra imorgon iaf :)
Fast nu ska jag nog gå och vila ett tag, steg ju faktist upp 06.15 imorse för att åka till sjukhuset och göra kontrollen !

Sista dagen !

Idag var det då sista dagen på jobbet !! Tro det eller ej men det kändes faktist sorgligt när jag for därifrån! är så pass många fina och roliga människor som jobbar dära..  Och om jag tycker det är sorgligt, hur fan ska de kännas att säga hej då till alla andra nära och kära då ? :(
Och vad ska jag hitta på nu i en och en halv vecka när jag inte ska jobba ?! 
Första dagarna har jag ju uppbokade iaf och dem ser ut så här :

Fredag: hälsokontroll. Fara rill pappa och säga hej då till honom och min kära lillasyster :)
Ska ge henne ett kort på henne och mig hade jag tänkt så hon inte glömmer bort mig under det här året !
Lördag: Känns som att det blir en stressig dag, måste ta mig från pappa (troligtvid efter lunch nån gång), städa, handla, laga mat och fixa inför kvällen då de kommer lite folk hit för en liten avskeds middag/fest.
Söndag: troligtvis ligga lite halvt bakis och sedan 17.50 sätta mig på tåget mot sthlm.. SITTPLATS i 13 timmar :/
Måndag: Kommer till sthlm 7.00.. 9.00 ska jag vara på ambassaden. kommer också träffa en annan tjej då som ska åka samtidigt som mig den 27 okt :) ska bli superskoj !
Sedan kommer min kära älskling till sthlm vid 11 tiden och då får vi försöka hitta igen varandraoch umgås hela dagen.
Tisdag: vara med älski fram tills han åker till jönköping igen kring 17 tiden och då åker jag hem nångång till boden, denn gång med flyg dock :)

Sedan resten av dagarna blir det väl mest bara att tvätta och packa osv ..

Snart bär det av !

Pengarna bara rullar iväg !

Har ju haft lite panik med det här med hälsokontrollen eftersom det varit så mycket strul med allt, fanns egentligen ingen tid förräns den 28 okt och då är jag ju redan i usa, så dem tröck in mig den 21 istället.. så ringer dem från vårdcentralen och säger att doktorn ska på möte just då och då börjar det om igen; -"du får komma den 28onde istället".. men än en gång lyckades dem trycka in mig den 20 istället. då blev jag lättad !! 
Sedan igår fick jag då visumpapprerna och då visar det sig att jag ska vara på Amerikanska ambassaden den 20onde oktober !!! Hjälp tänker jag.. vårdcentralen kunde inte fixa nån annan tid åt mig och sa åt mig att fixa på egen hand nån annan stans.. men som tur var så har allt löst sig nu iaf !! blir att göra hälsokontrollen på sjukhuset nu på fredag :) Känner mig lättad att allt har datum nu !

Idag har jag då varit till fotografen och fixat foto till visumet och till det internaionella körkortet, blev 380 kr fattigare där !
sedan har jag betalat försäkringen på 4000kr idag också ! ska gå och betala visumet nån dag nu i veckan också. 950 kr flyger iväg där ! sedan ska jag ju ta mig ner till sthlm på måndag, men dem kostnaderna känns inte så farligt eftersom min älskling ska komma till sthlm då och vara med mig :) ska boka hotel så vi får spendera lite tid innan jag åker, kommer ju som sagt inte så träffa han på 1 år sedan !! :( Usch vad hemskt !! Men det här kommer jag klara !!! så är det bara ! :) även om jag kommer göra så att mälaren blir dubbelt så stor sedan när jag åker !! Uch och fy och bläää för att säga hej då !! 

Sedan kom jag på att jag måste fixa liftkort för 4000 kr där också !! men det är de nog värt tror jag :) + att när jag kommer fram måste jag hyra slalomskidor för ca 2000 !

Så är det någon som känner att dem har lite väl mycket pengar i plånboken så kan dem ju alltid dela med sig :D hihi

nu ska jag maila lite till min värdmamma och sedan ska jag gå och sova !


Flygtider !!

Oj jag gick bara in på min sida på CC för skojjs skull för att kolla läget, och vad ser jag ?? Joo att dem lagt ut flygtiderna !! Gahaa, de trodde jag att dem inte skulle göra förrän 3-4 dagar innan :)

Det verkar som att vi bara är 3 st tjejer som åker det datumet från arlanda ! Vi kommer mellanlanda på island :P haha

Stockholm to New York
   
Flight 1Monday, October 27, 2008
 confirmed
Departure:13:20Stockholm, Sweden - Arlanda , terminal 5
Arrival:15:30 Reykjavik, Iceland - Keflavik International
Flight 2Monday, October 27, 2008
 confirmed
Departure:17:05Reykjavik, Iceland - Keflavik International
Arrival:19:10 New York, USA - John F Kennedy , terminal 7


Sean den 31 okt när jag ska till familjen så kommer jag mellanlanda i DALLAS, Texas !! vilken jäkla omväg !! haha jajja det blir nog bra :)

Jag tror inte riktigt att jag fattat än att jag ska åka, känns ungefär som att man ska åka iväg en vecka eller två på semester !

Åhh vad jag längtar :)

http://user.tninet.se/~yck656s/html/vail.htm

"Vail är en stad i Eagle County i delstaten Colorado i USA. Staden hade år 2000 4531 invånare och staden ligger på 8150 fots höjd över havet. I Vail finns en av världens största skidorter med samma namn som staden. Det finns ungefär 25 kvadratkilometer skidfarbar terräng och fallhöjden är cirka tusen meter. Skidskolan har cirka elvahundra skidlärare och har i princip sedan skidorten grundades 1962 haft svenska skidlärare som arbetar där. Idag arbetar ett trettiotal svenskar på orten. Skidorten Vail har arrangerat många VC-tävlingar samt har varit arrangörsort vid världsmästerskapen i alpin skidsport 1989 och 1999 tillsammans med systerorten Beaver Creek."

Snabbt eller långsamt ?

Jag vet faktist inte, på ett sätt går tiden väldigt snabbt, den bara flyger iväg men samtidigt så går dagarna segare än dem någonsin har gjort !

Idag var jag i Luleå igen, denna gång med mamma och per.. köpte mig bara en baströja, kan ju vara bra att äga sådant också :) sedan när jag kom hem så var jag så grymt trött, och är det fortfarande.. vet inte vad det är med mig, ögonen håller sig knappt öppna.. eller det gör dem faktist, jag är jättetrött, men har ändå svårt att sova, även fast att det är det enda jag vill ! Såhär har det varit i flera veckor nu ! jättejobbigt !
Skulle egentligen iväg och träffa min kusin som är hemma över helgen, men jag orkade helt enkelt inte.... vad är det för fel på mig egentligen ?

Fick ett mail av laurie idag där hon frågade om det gick bra att dem fixar med en taxi som jag kan åka med från Devner till Eagle (2 timmar) när jag ska komma till dem första dagen eftersom det är halloween och hon inte ville att ungarna skulle missa det.. och visst går det bra !! har gruvat mig lite för den långa bilfärden första gången man träffas och man själv är jättetrött :P Och när jag är trött vet jag aldrig vad jag ska prata om, och då hade det blivit pinsam tystnad :P ahhaha haha nej kanske inte. men blir nog ändå skönt iaf ! Hoppas taxisnubben är shysst bara :)

Hon ville också ha adressen till där vi ska hålla till i NY så hon kan skicka en mobiltelefon till mig så vi kan hålla kontakt nä jag är i New York :)

Nä nu ska jag gå och göra någonting åt den hära tröttheten !! ska ju ändå jobba imorgon ! :(

Storstaden

Idag bar det då iväg med 11.40 bussen till Luleå med Ella och Jossan ! Börjades väl med att käka lunch på Mat & Prat, det var riktigt smarrigt ! :) skulle väl egentligen inte köpa nå speciellt eftersom jag måste spara så mycket pengar som bara går inför USA, men köpte ändå lite nödvändigheter, nämligen ögonborttagning, 2 baslinnen, ett par svarta leggings med dragkedja och en stickan lite längre väst :) Jag är nöjd, det enda som står kvar på min lite är en stickad lite längre kofta, men har hittat fina här hemma i Boden så det är lugnt :) Bar iväg hemmåt vid 17 tiden. tack för idag tjejer, jag gillar er :D hehe

när jag kom hem och även mamma så blev det pizza och mys i soffan framför idol med chips, ahha fett :)
Sedan såg vi "shall we dance?" och efter filmen saknade jag min älskling så det gjorde ont i hjärtat ! Jag önskar att man alltid kunde få precis som man ville, och jag vet man skulle bli less och inte uppskatta allt lika mycket då, men jag tycker jag har fått nog med att lära mig att uppskatta kärlek, för de är värkligen det absolut bästa som finns ! iaf om man har hittat en sån fin diamant som jag :)

Annars så vet jag inte om jag är stressad eller inte, för jag är allmänt jäkla loj vad det gäller allt inför USA ! jag åker om lite mer än 2 veckor, har inte skickat in några av alla papper än och har ännu inte fått någon tid för att fixa visumet i sthlm ! Visumkortet måste jag också ta, hoppas de inte tar lång tid innan man får kortet efter de att man tagit det ?!!??
Arbetar ju sista veckan nu, dvs bara 5 dagar kvar :) dock lär det ju säkert inte äns bli det om jag nu måste ta mig hela vägen ner till sthlm och fixa visumet, och de MÅSTE ju fixas nu i veckan, för annars vetta tusingen vad som händer lixom !!
Loj kanske jag inte är kom jag på, är nog egentligen fett stressad, har bara inte insett det än, men när jag är stressad så brukar jag agera motsatsen, dvs inte göra ett dugg !

Ähh nu ska jag gå och sova lite, sömnen är verkligen en av mina bästa vänner här i livet :) ahah

Godnatt allihopa !

Hejsan hoppsan!

Jaa, jag har tappat lite av den isperationen jag hade förut att uppdatera blooggen.. men mina dagar består ju av samma sak hela tiden. förmiddagarna är det bara allmänt slöhäng hemma och 16-21 är det jobb som gäller.. och idag gick det faktist riktigt bra för hela gruppen !! :) vi brukar väl ligga stadigt på ca 9-10% men idag låg hela gruppen på ca 16% :D så de var ju skönt det iaf..
Känner dock att jag inte behöver anstränga mig allt för mycket eftersom jag sluta om precis 1 vecka !!! ska bli sååå skönt :)

Annars går jag mest och fantiserar mit bort till USA hela dagarna..
Har även lånat en bok som jag läser lite; A world of Winnie-the-Pooh !
Haha Ryder verkar ju gillar nalle puh böckerna eftersom han ville klä ut sig till Tiger på Halloween, så jag tänkte att jag kan ju uppdatera minner lite så att jag inte verkar heelt blåst när det gäller nalle puh :P haha

Imorgon blir de då Luleå med Ella och Josefine, det kommer nog bli supertrevligt :)

MakeMeBabies.com

Hihi har suttit och lekt lite på makemebabies.com.. de är så kul när man har lite att göra att bara sitta och gorma  lite :P men nu ska ni få se hur mina och andreas framtida barn kommer att se ut !

Titta och njut av dem små söta glinen ;)

Vi börjar med att presentera Gabriel !


Sedan får vi presentera Alicia !


Och sist med inte minst har vi då Angelina!

Det blir bara bättre och bättre

Fick ett mail av min värdmamma idag där det stod såhär: We are going to visit my family in Baltimore, MD for Thanksgiving and I need to buy you an airline ticket.  Will you please send me the name as it appears on your passport so I make sure I do it correctly?  We will leave on Nov. 22nd and return on Nov. 29th.

Åhh vad kul det ska bli att få resa lite i USA helt gratis :D sånt gillar vi ! 


Kick off

Det är så mycket som snurrar omkring i huvudet just nu, saker jag måste göra inför USA..  Det är så mycket så jag tappar fokus på allt annat som händer i det "vanliga" livet.

Men igår fick jag tänka på nå annat iaf, vi hade kick off med jobbet på Western Farm. Jag åkte dit och tänkte att de kan ju vara kul att komma hemifrån lite, också är de gratis mat och ett glas vin/öl/cider till. Men efter ett tag bestämde sig jag och Ella och Anna att vi skulle ut på Bodensia  efter så då blev det att sätta igång med förfestandet på farmen .. Blev ju kanske inte direkt den billigaste kvällen med tanke på att det är rätt dyrt att köpa alkohol när man är ute, men jag tyckte iaf att vi hade kul, och det är ju huvudsaken! Sjöng och dansade på borden gjorde vi och Anna red på tjuren :D

Idag har vi väl mått som vi förtjänat, som tur var så var jag ledig idag, det var dock inte stackars Ella ;) hehe
Jag har bara legat hemma och slöat hela dagen, städat lite men absolut inte som jag borde, orkade helt enkelt inte :P haha



 

        

Gahaaa

Åhh jag råkade ta bort min förra design på bloggen, var inte alls meningen. blööö!
Jag gillade ju den.. men men, gjorde en ny som får duga ett tag iaf!

En till sak som är rätt dålig är ju att nu när jag inte åker till USA förrän 27 så missar jag ju typ helt de här med Halloween.. Jag far till värdfamiljen den 31 okt, dvs halloween dagen.. Men min värdmamma sa att hon skulle försöka fixa så jag får åka tidigt på morgonen iaf så jag får vara med lite.. men vi får ju se hur det går med den saken ! är ju inte allt för lätt att påverka sådana saker själv ! lite synd där.. så då blir det ingen Halloween i USA för mig :(
Mamma sa åt mig att jag fick klä ut mig på flyget, men hallå, de där med första intrycket då?
haha jajja

Ju mera tiden går ju säkrare känner jag mig att jag har valt rätt :D
Tror jag kommer trivas rätt så bra i bergstopparna ! hehe

Datum!

Nu blev jag lite lugnare än vad jag varit denna dagen.. har hela tiden trott att jag skulle åka den 20 oktober, men nu har jag då fått det exakta datumet och de blir det 27 oktober istället !! så har alltså en hel vecka mer på mig att fixa allt som måste fixas :) Har iaf sagt upp mig på jobbet idag ! det var en så jäkla skön känsla ska jag säga er, bara två veckor kvar nu ! sista arbetsdagen blir den 16 oktober.

Imorgon (eller idag) är både jag och mamma lediga.. så då ska vi fara och införskaffa mig en resväska :) Har sett en fin rosa en som var billig :D


Länkar

Juste, mamman skickade ju med några länkar hon tyckte jag skulle spana in, så jag delar med mig av dem :)

http://www.vail.com/
http://www.beavercreek.com/
http://www.eaglecounty.us/

Here we go !

Åhh då har jag pratat med Laurie(mamman) idag efter det att jag kom hem från jobbet. eller det var rättare sagt hon som pratade och jag bara lyssnade och visade att jag var kvar i telefon med några "Yeah" "okey" "Mmm" och några gånger öppnade jag munnen för att säga nå men allt lät bara helt fel och sluddrigt och allt.. men hon tyckte att jag var duktig ändå :P haha Allt det hon sa lät så bra och hon var så himla härlig som person så jag kan inte annat än att tacka ja till dem.. jag sa att jag bara ville fundera lite tills imorgon och sedan höra av mig till henne hur vi ska göra.. även om både hon och jag vet att det kommer bli så redan :P

Haha det känns jättespännande och allt, men när jag pratade med min älskling nyss så har jag redan börjat få hemlängtan även om jag inte åkt än :P haha Nej men det ska bara bli kul, och som Laurie sa så finns det större "städer" i närheten så de blir inga problem för mig om jag vill shoppa eller så :P

Nu blir det Eagle, Colorado i ett år! (förhoppningsvis 1 år iaf)

Hjälp ! Jag behöver hjälp!

Åhh igår hände det mycket ! det är en familj som tagit kontakt med mig (utan att jag fått nå mail från CC). dem ringde 3 ggr till mig igår men jag var på jobbet och kunde inte svara, sedan har mamma i familjen skickat mail till mig och dem verkar hur gulliga som helst ! det är två killar jag ska ta hand om, en på 3 år och en på 9 år !
Dem bor i Eagle Colorado, dvs det är skidänläggningar överallt och en massa snö 6 månader per år. men det är ju lugnt eftersom jag gillar att åka skidor och naturen är helt underbart vacker där.. ligger ju vid aspen, dvs typ världens finaste alper !
Nu till det lite knepiga ! Eagle är ett litet samhälle med 5000 invånare !!!! ligger hela 2 timmar med bil från Denver och de är nog den närmsta stora staden ! Kommer man trivas i ett sånt litet samhälle ? Hon säger att det finns andra au pairer där så det känns ju lite lugnande :P men 5000 pers, det är ju hur litet som helst !!!

Familjen och allt annat verkar bra bra bra, men jag är lite skeptisk till "staden".. vad gör man ?


RSS 2.0