Annie Jino says see you later!

Nu har vi sagt hejdå till Arusha, eller rättare sagt see you later!!

Igår träffade vi vår handledare och lämnade av ”kontoret” vi har gått och burit omkring på under dessa 11 veckor. Det var så jäkla skönt! Så nu är praktiken över, men vi ska skicka ett mail till honom om allt som behöver göras så han slipper höra av sig till oss när vi är i Sverige.

I morse klevs det upp 04.30 för att packa ihop och säga hejdå till dem sista. Sedan bar det iväg till bussen som tog oss till Dar-es-salam där vi befinner oss just nu. Var en bussresa på 11 timmar, och såklart lyckades jag få ett säte som var trasigt, så man kunde ju inte sova som prinsessan på ärten direkt!

Imorgon klockan 07 går båten till Zanzibar! Dem 2 första dagarna kommer vi befinna oss på norra delen av ön. Sedan på måndag åker vi till södra delen för att möta upp dem svenska tjejerna vi lärt känna i Arusha för att vara med dem resterande dagarna. Bada med delfiner och åka och kolla på bauta sköldpaddor är väl det vi planerat att göra, sedan tar vi dagarna som dem kommer och får se på plats vad vi verkligen vill göra! Det kommer då iaf inte gå någon nöd på oss :)

Sedan har jag tydligen blivit omdöpt till Annie Jino på min båtbiljett till Zanzibar. Det roliga är ju att dem hade passen och kollade namnen i ;) Så vet inte riktigt hur dem har fått Anne Martina Lind Westberg till Annie Jino!


Kommentarer
Postat av: Egge

Hahahaha ja döör! Dock gillas ditt nya namn ;) Puss!

2011-11-04 @ 21:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0