This car is protected by the blood of Jesus!

Egentligen är man alldeles för svensk för att leva i ett land som detta, haha.. Klockor följs inte alls trots att det sägs tider man ska infinna sig på en plats, och som svensk så befinner man sig på kontoret klockan 9 om det är de man blivit tillsagd.
Så var fallet igår, vi hade blivit tillsagda att vara på kontoret klockan 9 för att träffa vår ”boss” , men klockan 11.30 så fanns han fortfarande inte där, så vi satt där snällt och fint och väntade! (Gick inte att få tag i honom heller eftersom det inte funnits nån ström så han kunnat ladda mobilen!) men 3 timmar efter den avtalade tiden så fick vi äntligen ett livstecken från honom att vi skulle promenera till andra sidan av staden för att sitta på vårat vanliga café och jobba istället eftersom de finns el där ;) men började med att beställa lite mat (fick väl vänta ca 1 h på en hamburgare)… Jajja ,med lite mat i magen så var vi fit for fight för att jobba lite, men betoning på LITE! Slutade 16 och skulle bli hemkörda av Stephen (vår chef), men vi kom väl hem vid 21 tiden! Haha allt är så sjukt olikt Sverige, vet inte om det finns nån likhet alls! Under dem 5 timmarna vi var påväg hem blev det stop på ett inhemskt äckligt ställe, tydligen där man kunde äta Arushas bästa gris! Hanna lämnade sin väska (Dator, telefon, nyckel) i bilen eftersom vi trodde han bara skulle visa oss hur de såg ut där, men där blev vi väl sittandes i 3 timmar iaf, blev bjudna på lite vin, köpte oss 1 skiva och ca 30 filmer för 15000 shillig= ca60SEK! Sen märker ju hanna att bilen där väskan låg i var borta! Haha då hade vi tydligen bara lånat den bilen och ägaren hade hämtat den! Men väskan är idag återfunnen så ni behöver inte oroa er ;)
Kom hem efter en lång dag och då kom grannarna över och ville partajja lite, vi var väl inte lika på men satt väl och umgicks lite.

Idag började dagen med att vi åkte till Kilimanjaro flygplats och hämtade "våra" första gäster och körde dem till hotellet dem ska bo på innan safarin! Och nej, de var inte vi som körde!! Helt livsfarligt ju, alla kör som idioter här. När vi käkat lunch så satt vi väl på kontoret i 2 timmar igen och väntade! Fick en lätt liten uppgift efter de, att sammanställa hur många gäster och nätter till ett speciellt hotell för nästa 3 månader. Så imorgon ska vi gå till hotellet och göra bokningar åt dem. På väg hem var det minst sagt trafikkaos!! Hahaha men vi tog oss ur levande! Väl hemma så lagade vi tacos och nu sitter vi och diggar lite reggae och chillar vid datorn och sen blir det nog nån film, Fredagsmys helt enkelt! :)

Ha de gött!



Vårat riktiga kontor:



Men det är här vi brukar sitta och jobba under dagarna! Empire Sports Bar:




Hanna på stället som ska ha Arushas bästa griskött!



Nu skall här käkas tacos!!! :)


Kommentarer
Postat av: Familjen i Gstad

Puss på dig

2011-08-26 @ 22:08:11
Postat av: Familjen i Gstad

puss

2011-08-26 @ 22:29:10
Postat av: Mamma

Ha det gött själv :)Puss&kram ...tänker på dig!

2011-08-26 @ 23:36:30
Postat av: Anna-Maria

Tror det bara är i Serige vi är duktiga med tider. Det ni är med om är ju extremt, men jag fick vänta 40 minuter på min handledare första dagen också.. Haha.

Låter som att ni har det toppen! Fortsätt så!

2011-08-27 @ 09:46:27
Postat av: E

<3

2011-08-28 @ 19:18:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0