Längesedan man kände sig så fräsch!

Ikväll har vi äntligen fått ta oss en dusch! Är ju sämsta året på länge när det gäller el här i Tanzania i och med att dem får el via vattenkraft (och de är ju torka i afrika nu som alla vet), dvs det finns inget varmvatten! Men ikväll hade vi tur, och nu känner man sig fräschare än någonsin :) Man har ju varit täckt av allt damm från vägarna.
Annars så har dagen bestått av att vi varit på kontoret för första gången en snabbis, men fanns ingen el där då så fanns inget att göra där så vi åkte till de vanliga caféet med datorerna och satt där och jobbade hela dagen.
Hittils så håller vi på att lära oss hur man sätter ihop och prissätter safariresor. självklart också om hur parkerna är osv också! men tror att det kommer bli vår huvudsyssla, nämligen att prissätta resorna för turisterna.


Kommentarer
Postat av: BodenHannah

Guuuud vad häftigt och härligt ni verkar ha det!

2011-08-24 @ 21:09:00
Postat av: Emelie

Följer bloggen med spänning!

Vad är det för något i bakgrunden? :)

2011-08-25 @ 13:42:27
URL: http://pmli.blogg.se/
Postat av: Familjen i Gstad

Vad roligt att du trivs ,se till att hålla fyllot utanför huset =)) Hur varmt e det ? Hoppas du mår bra , Love you, miss you , kramar från oss alla

2011-08-26 @ 19:54:36
Postat av: monica andersson

jambo martina! tanzania är så olikt sverige som de kan bli, var där för ca 30 år sedan o mycket har säkert förändrats, de är precis som du skriver,ingen brådska, de som inte händer idag kanske en annan dag. vi var i dar es salam först sen åkte vi rakt in i bushen o bodde hos missionärer från boden o de var en upplevelse.bussresan tillbaka till dar es salam tog 6 tim o de var 16 mil.ha de så bra o njut för en sån här resa gör man nog bara once in a lifetime, många o stora kramar från mona

2011-08-27 @ 20:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0