Hakuna Matata

Hej allihopa!

Här kommer ett litet livstecken från oss :)
Vet inte riktigt vars jag ska börja för att få med allt som hänt och alla nya intryck osv.
Men jag börjar väl där jag slutade sist, nämligen i Doha. Hoppade på planet kl 01 på natten lokal tid, och då var det väl ca +40 grader ute, MINST! Inne i planet så kändes det som att man hade hamnat på en nattklubb där rökmaskinerna använts för fulla muggar. Det sprutade nämligen ut rök ur ventilationen, och det var pga temperaturskillnaden inne i planet och ute.
När vi väl landat i Nairobi hoppade vi på en shuttle som tog oss till Arusha. Under den färden fick man se mycket. Det var precis som att man befann sig i en film där allt bara är helt galet annorlunda. Går inte riktigt att beskriva för att få en rättvis bild av det hela :)
Kom iaf till Arusha efter nån timme, och här är de verkligen mer välbergat än ute i bushen. Det är ju fortfarande inte rikt folk om man säger så, men dem svälter ju iaf inte ihjäl! Mötte upp Stephen vår kontaktperson, åkte till ett backpackers hotell där vi sov första natten och sedan åkte vi och mötte upp några kompisar till honom och kakade. Provade på lite lokal mat, och den var heelt okej!
På kvällen åkte vi till nån husfest, hanna fyllde ju trots allt år och behövde firas :D Mycket trevligt folk från tanzania, USA och nya zealand :)

I detta land är det ju helt klart ”Hakuna Matata” som  gäller, det vill säga att man ska ta de lugnt. Igår morse skulle vår skjuts komma och hämta oss klockan 9 för att ta oss till vårat boende, men den kom inte förrän 11.30 ungefär! Åkte till vårat HUS! 4 sängar, 2 badrum och, egen vakt och husflicka ;) Aldrig känt mig så rik som man gör här! Sedan åkte vi in till stan och fick oss en guid som visade oss runt i staden. Var på en marknad där dem gör allt för hand. Ska helt klart köpa mig en tavla där, så sjukt häftiga. Och en massa fina smycken :D efter det fixades det lite med mat och telefonnummer osv! sedan när vi kom hem fick vi maten lagad och det kom lite grannar med filmer osv! Umgicks med vakten som var full som ett hus ;) haha men han är trevlig och så himla rolig!

Idag har vi varit på africafe och ätit frukost, fixat mobilt internet och sedan har vi suttit på ett café och jobbat till 19.30 cirkus!

Här kommer lite bilder!

Vårat lilla hus:



Kommentarer
Postat av: Maria

Vad kul me lite bilder!!!Huset är ju jättegulligt:)

2011-08-23 @ 22:11:52
Postat av: Sara

Vad bra att allt har gått bra! :) och kul med bilder :)

2011-08-23 @ 23:31:44
Postat av: Emelie

MENshit vilket gulligt hus! :D Hoppas ni trivs. puss och kram

2011-08-24 @ 12:31:09
URL: http://pmli.blogg.se/
Postat av: Elin.lindstrom

Gud va najjjjs tjejjjor!!!:D

2011-08-24 @ 21:06:51
Postat av: eglot

Lööööööööööw it! Helt fantastico!

2011-08-24 @ 23:29:01
Postat av: Anna-Maria

Shit vad underbart der låter! Och vad häftiga erfarenheter ni får! Fortsätt njut! :)

Kram

2011-08-26 @ 09:39:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0